شنود

شنود

شنود سرویس اطلاعاتی Lockheed Martin RQ-170 Sentinel - iran - sentinel drone - sentinel iran
شنود

شنود

شنود سرویس اطلاعاتی Lockheed Martin RQ-170 Sentinel - iran - sentinel drone - sentinel iran

شناور با سرعت 110 نات در سپاه

تست شناور با سرعت 110 نات در سپاه / تولید انبوه شناور نظامی 80 نات با موشک 100 کیلومتری تا پایان سال   ۰۵ خرداد ۱۳۹۴
 نگاهی به سرعت قایق‌های موشک‌انداز سپاه و مهمترین رقبای جهانی‌اش +عکس

 

تست شناور با سرعت 110 نات در سپاه / تولید انبوه شناور نظامی 80 نات با موشک 100 کیلومتری تا پایان سال  

  ۰۵ خرداد ۱۳۹۴


سردار فدوی در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو:
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه شناور تندرو با سرعت 110 نات را تست کردیم، ‌گفت: آمریکا همیشه در خلیج‌فارس منفعل است و تمکین می‌کند.

به گزارش مشرق، سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو که صبح امروز در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع برگزار شد اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه در حوزه شناورهای تندرو با وزارت دفاع و شرکت‌های خصوصی در ارتباط است.

وی افزود: شناورهای تندروی غیر نظامی در دنیا بسیار زیاد است و ما شناورهای با سرعت 109 تا 110 نات را حفظ کردیم.

فدوی تاکید کرد: در گذشته شناورهای نظامی تندور مجهز به موشک اژدر و توپ وجود نداشت و ما خودمان این کار را شروع کردیم و با اعتماد به نفس سلاح را بر روی شناور تندرو آوردیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: آزمایشگاه دریایی و حوضچه تفت نیروی دریایی سپاه در دانشگاه امام حسین در حال فعالیت است و می‌توانیم از این طریق شناورهای تندرو تا 120 نات را طراحی و تست کنیم.کاری که در گذشته مجبور بودیم در خارج انجام دهیم.

وی افزود:تنها کشوری که با شناور تندرو آمریکایی‌ها را مجبور به اظهار ناتوانی کرده ایران است. آمریکایی‌ها افرادی مستکبر هستند و حاضر نیستند ضعف خود را اعتراف کنند مگر اینکه دیگر نتوانند آن را کنترل کنند که این کار در حوزه شناورهای تندروی ما صورت گرفته است.

فدوی گفت: وزیر دفاع آمریکا اعتراف می‌کند که ناو هواپیمابرشان توسط شناورهای تندروی سپاه غرق می‌شود لذا وقتی نمی‌توانند راه مقابله پیدا کنند؛ می‌گویند باید استراتژی دریایی آمریکا را تغییر دهیم.

وی خاطرنشان کرد: فرمانده نیروی دریایی آمریکا نیز سه ماه پیش اعلام کرده بود که ما را از شر باروت در ناوها نجات دهید زیرا این باروت‌ها توانمندی شناورهای تندروی سپاه را افزایش می‌دهد و به جای آن لیز و الکترومغناطیس قرار دهید زیرا در اثر اصابت منفجر نمی‌شود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: آمریکایی ها در دریا منفعل هستند و هیچ موردی در خلیج فارس نیست که آخر آن همراه با تمکین آمریکایی‌ها نباشد و در همین 20 روز گذشته 3 الی 4 مورد مفصل داشتیم.

وی با اشاره به توقیف کشتی ورسک گفت: این موضوع سیاسی و نظامی نبود و حکمی بود که میان شرکت‌ها صادر شده بود و به نیروی دریایی سپاه، نیروی ارتش و نیروی انتظامی ابلاغ شده بود که هر کشتی متعلق به این شرکت را توقیف کنیم. این حکم هفتم ماه به ما ابلاغ شد و ما کمتر از 24 ساعت این کشتی را در تنگه هرمز توقیف کردیم.

فدوی در بخشی از سخنانش اظهار داشت: در صحنه ای که قایق‌های تندروی ما در آن باشند آمریکایی‌ها منفعل و تمکین‌ کننده هستند. البته آمریکا هم در حوزه شناورهای تندرو وارد شد و آنها را به خلیج فارس آورد  اما یک عامل، محیط بر همه سیستم‌های شناور تندرو است که آمریکایی‌ها آنرا ندارند و آن فردی است که روی شناور سوار می‌شود. لذا آنها باز هم استراتژی خود را تغییر دادند و به سمت شناورهای بدون سرنشین رفتند.

فدوی با بیان اینکه آمریکا به دنبال این است تا شناورهای تندرو را قبل از شلیک شان هدف قرار دهد اظهار داشت: آمریکا جنگنده های F15 و بالگردها و شناورهای خودش را برای مقابله با شناورهای تندروی ما تقویت کرده است اما باز هم توان مقابله با آن را ندارد.

فدوی با اشاره به دستاوردهای نیروی سپاه گفت: طبق برنامه پنج ساله پنجم تا پایان امسال می‌بایست به هدفگذاری تولید انبوه شناور تندروی نظامی با سرعت 80 نات برسیم. این سرعت وحشتناکی در نیروهای دریایی جهان است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: لذا ما باید تلاش کنیم تا در چند ماه آینده  انبوه شناورهای تندرو با سرعت 80 نات و مجهز به موشک با برد 100 کیلومتر را داشته باشیم شناورهایی که هیچ کس نمی‌تواند آنرا بگیرد.

فدوی در پایان سخنانش با اشاره به رزمایش سال گذشته این نیرو اظهار داشت: در این رزمایش شناورهای تندرو و موشک‌های زیادی حضورداشتند و همه موشک‌ها به غیر از یک موشک به هدف اصابت کرد.







 نگاهی به سرعت قایق‌های موشک‌انداز سپاه و مهمترین رقبای جهانی‌اش +عکس


سرعت نهایی نسل جدید شناورهای تندرو آمریکایی 45 نات یا حدودا 85 کیلومتر بر ساعت است که امکان نصب انواع نارنجک اندازهای 40 میلی متری و مسلسل های سنگین نیز بر روی این قایق موجود دارند. هر فروند از این قایق ها در حدود 15 میلیون دلار قیمت دارد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، سخنان مهم سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو که روز سه شنبه در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع برگزار شد، بار دیگر توان بالای شناورهای تندروی کشورمان در مقابله با هرگونه تهدید و حفاظت از منافع و مرزهای کشورمان را عیان کرد.

فرمانده ندسا در این همایش اعلام کرد که تولید شناورهای تندرو با سرعت 80 نات و مسلح به موشک هایی با برد 100 کیلومتر توسط متخصصان دفاعی کشورمان، آغاز و شناوری تندرو با سرعت 110 نات نیز آزمایش شده است.
 
مقایسه و تطبیق این اطلاعات، نشان می دهد رسیدن به این سرعت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان تنها نیروی مسلح در جهان معرفی خواهد کرد که چنین شناورهای رزمی پر سرعت را در اختیار دارد.

با توجه به اینکه تعدادی از ارتش ها و صنایع دفاعی مهم در جهان تاکنون دست به طراحی و ساخت شناورهای پر سرعت برای مقاصدی مثل گشت در آبهای ساحلی و حملات برق آسا زده اند، به برخی از این شناورها اشاره ای خواهیم داشت تا این اقتدار و توان دریایی نیروهای مسلح کشورمان، بهتر عیان شود.

شناور مارک 6

شناورهای تندرو مارک 6 جدیدترین شناور تندرو برای نیروی دریایی آمریکا محسوب می شود که اخیرا ساخته شده و یکی از مناطق اصلی که برای عملیات آن در نظر گرفته شده است خلیج فارس است. این شناور توسط شرکت آمریکایی "SAFE Boats International " طراحی و ساخته شده است. این شناور 65 تن وزن داشته، طول آن 25 متر و عرض آن 6.7 متر است.
قایق های تندور و شناور های سریع سپاه+عکس
شناور مارک 6 در آبهای خلیج فارس

این شناور می تواند تا 18 نفر را با خود حمل کرده و سلاح اصلی آن 2 قبضه توپ 25 میلی متری است. سرعت نهایی این شناور آمریکایی 45 نات یا حدودا 85 کیلومتر بر ساعت است. امکان نصب انواع نارنجک اندازهای 40 میلی متری و مسلسل های سنگین نیز بر روی این قایق موجود است. هر فروند از این قایق ها در حدود 15 میلیون دلار قیمت دارد.

CB 90

شناور بعدی در لیست ما ساخت شرکت سوئدی  Dockstavarvet بوده و یکی از موفق ترین شناورهای رزمی در بازار صادرات به حساب می آید. CB90 به غیر از نیروی دریایی سوئد به یونان، مالزی، نروژ، برزیل، مکزیک و حتی آمریکا نیز صادر شده است. این شناور 20 تنی در حدود 16 متر طول و 4 متر عرض داشته و قابلیت حمل 18 نیروی مسلح را دارد. این شناور قابلیت حمل 3 مسلسل سنگین، یک نارنجک انداز و مین های دریایی دارد.
قایق های تندور و شناور های سریع سپاه+عکس

CB 90 از دو موتور دیزل ساخت شرکت اسکانیا بهره می برد که سرعتی در حدود 40 نات یعنی حدود 74 کیلومتر بر ساعت را برای این شناور فراهم می کند. قدرت مانور بالا در سرعت های زیاد و در فضاهای تنگ از جمله نکات برجسته این شناور سوئدی محسوب می شود.

کلاس MANTA

شناور بعدی ما محصول شرکت SUNCRAFT سنگاپور است که به عنوان کلاس MANTA شناخته شده و برای بحث مبارزه با تروریسم، کنترل خطوط ساحلی و مبارزه با قاچاق دریایی نیز به کار می رود. اخیرا نیروی دریایی نیجریه نیز این قایق ها را خریداری کرده است.
قایق های تندور و شناور های سریع سپاه+عکس

این قایق که با استفاده از بدنه آلومنیومی ساخته شده است می تواند تا سرعت 50 نات یعنی حدود 92 کیلومتر بر ساعت حرکت کند. این شناور سرعتی از 2 موتور هر کدام به قدرت 1200 اسب بخار ساخت شرکت MAN آلمان بهره برده و می تواند تا 6 نفر را با خود حمل کند.

کلاس Colombo

اما یکی از سریع ترین قایق های تندروی رزمی جهان کلاس Colombo است که توسط صنایع دریایی سریلانکا با کمک شرکت های معتبر و عظیم ژاپنی در سه گونه مختلف ساخته شده است. این شناور برای نیروی دریایی سریلانکا و برای مبارزه با گروه ببرهای تامیل ساخته شد و در تایپ 3 می تواند با حمل 15 نفر به سرعت 53 نات یعنی حدود 98 کیلومتر در ساعت برسد.
قایق های تندور و شناور های سریع سپاه+عکس

این شناور دارای یک بدنه تمام آلومنیومی بوده و از دو موتور آلمانی به قدرت 1630 وات برای هر کدام بهره می برد. بر روی این قایق یک قبضه توپ 20 میلی متری نیز نصب شده است. از دیگر تسلیحات نصب شده بر روی آن می توان به مسلسل های پی کا ام و نارنجک انداز نیز اشاره کرد.

وزن این شناور 56 تن، طول آن 24 متر و عرض آن بیش از 5 متر است. این شناور به کشور مالدیو هم صادر شده است.

سرعت دو برابری شناورهای موشک انداز سپاه

با نگاهی به اکثر شناورهای تندرو در این کلاس متوجه می شویم که سرعت آنها معمولا در حدود 50 نات بوده و با سلاح هایی مثل مسلسل های سنگین و یا نارنجک انداز مسلح شده اند اما شناور سپاه که قرار است تا پایان امسال به تولید برسد و سرعتی در حدود 148 کیلومتر بر ساعت دارد به موشک های ضد کشتی با برد 100 کیلومتری نیز مسلح شده است.

این نسل جدید شناور با ورود به خدمت تمامی هم کلاس های جهانی خود را چه در بحث سرعت و چه در بحث قدرت آتش با فاصله زیاد پشت سر خواهد گذاشت. از سوی دیگر، سپاه قایقی تندرو با سرعت 203 کیلومتر بر ساعت یا 110 نات را آزمایش کرده است که بدون شک سریعترین شناور نظامی جهان با فاصله چند برابری از رقبا خواهد بود.

آنچه که از اظهارات سردار فدوی می توان برداشت کرد این است که جمهوری اسلامی ایران با رسیدن به این سرعت در بحث شناورهای سطحی، در حوزه های مهم و گلوگاههای حساسی مثل مواد و طراحی بدنه و پیشرانه دست به یک تحول انقلابی زده است که می تواند تا سالها، برتری قاطع ایران در نبردهای دریایی منطقه خلیج فارس را تضمین کند.


http://www.mashreghnews.ir/fa/news/421444/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%82%D8%A7%DB%8C%D9%82%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D9%88-%D9%85%D9%87%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%82%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D8%B4-%D8%B9%DA%A9%D8%B3