شنود

شنود سرویس اطلاعاتی Lockheed Martin RQ-170 Sentinel - iran - sentinel drone - sentinel iran

شنود

شنود سرویس اطلاعاتی Lockheed Martin RQ-170 Sentinel - iran - sentinel drone - sentinel iran

مستند ردپا – پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه

مستند ردپا – پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه

 


مستند ردپا – پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه




اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html




دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه



جالب اینجاست که دولت انگلیس هم که در موارد مشابه به شدت پیگیر سرنوشت شهروندان خود است در اقدامی عجیب پرونده عباس یزدان‌پناه را مختومه اعلام می‌کند.



++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++





منبع:

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/718973



اختصاصی تسنیم


فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."


خبرگزاری تسنیم: در سال ۹۲ و آن‌هم در ایام رسیدگی به پرونده کرسنت در لاهه و درست هنگامی که قرار بود با شهادت در دادگاه گره کور این پرونده علیه ایران را باز کند، خبر ناپدید شدنش همه را شوکه کرد، او عباس یزدان‌پناه است.



به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، عباس یزدان‌پناه یزدی یک ایرانی تبعه انگلیس است که با انتشار خبر ربوده شدن و سپس کشته شدنش بار دیگر افکار عمومی را  متوجه فضای مخوف باندهای بزرگ مفاسد و تبهکاران کلان اقتصادی نمود. پیش از این رسانه‌های جهان او را  جعبه سیاه مافیای اقتصادی در ایران توصیف می‌کردند. و هنوز هم معتقدند که او  حلقه مفقوده بسیاری از پرونده‌های پیچیده رشوه خواری و فساد به‌خصوص در حوزه نفتی است. با این اوصاف، در سال 92 و آن‌هم در ایام رسیدگی به پرونده کرسنت در لاهه و درست هنگامی که قرار بود با شهادت در دادگاه گره کور این پرونده علیه ایران را باز کند، خبر ناپدید شدنش همه را شوکه کرد.

هرچند حداقل همسرش پس از ماه‌ها جستجو معتقد است که عباس یزدان‌پناه کشته شده است.

حال یک سؤال به‌شدت ذهن‌ها را درگیر کرده است؛ چه‌کسی از کشته شدن عباس یزدان‌پناه سود می‌برد؟


عباس یزدان‌پناه یزدی فرزند افراسیاب متولد 1348 در شهرستان سیرجان، از سالهای دبیرستان و دانشگاه یکی از نزدیک‌ترین افراد به مهدی هاشمی بوده و همیشه نامش کنار  مهدی هاشمی آمده است. یزدان‌پناه خود می‌گوید: "ما دوستی خیلی عمیقی در راهنمایی و دبیرستان داشتیم. من دانشکده فنی مخابرات قبول شدم، رتبه خوبی آورده بودم و باز از دست تقدیر و قضا مهدی هم در همین رشته قبول شد و ما در یک رشته و دانشکده و دانشگاه باز هم با هم همکلاس بودیم".


عباس یزدان‌پناه در سال 79 به‌نیابت از مهدی هاشمی شرکتی به‌نام جبل را تأسیس می‌کند.  او خود در این باره می‌گوید: "در اوایل 1370 یک روز مهدی و آقای صداقت آمدند منزل ما، و به من گفتند شرکتی به‌اسم شرکت «جبل» تأسیس شده با عده‌ای سهامدار که تو مدیرعامل و سهامدار آنجا هستی. این‌طور که من بعدها مطلع شدم، این شرکت جبل شرکتی بود که با شراکت مهدی، مصطفی داودی و  عباس صداقت به‌عنوان شرکای ایرانی تشکیل شده بود و یک سرمایه گذار عرب خارجی به‌نام آقای شیخ حسن عنانی که اینها مشترکاً شرکت‌ها و حساب‌های بانکی را در خارج از کشور تشکیل داده بودند و چون احتیاج به یک شرکت هم در داخل کشور داشتند شرکت جبل را تأسیس کردند و هرکدام نماینده‌ای در این شرکت مشخص کردند که من نماینده از طرف مهدی [هاشمی] بودم و عباس صداقت و مصطفی داودی‌زاده هم برادرانشان را گذاشته بودند".


از شواهد امر پیداست که تلاش برای تنظیم قراردادهای بزرگی میان شرکت‌های چندملیتی با ایران و اخذ پورسانت بزرگترین کسب و کار شرکت جبل بوده است.


یزدان‌پناه در این فیلم می‌گوید: "واقعیت قضیه این بود که ما می‌خواستیم به هر حال در پروژه‌های نفت دخیل باشیم. در سال 71 شیوه‌های کاری ما کم‌کم تغییر کرد. به این صورت که یک روز مهدی (هاشمی) آقایی را به‌اسم سعید ذاکری به من معرفی کرد و به من  گفت که اطلاعاتی که این می‌خواهد از وزارت نفت راجع به پروژه پارس جنوبی بگیر و در اختیارش قرار بده، چون من عازم مسافرتم. بعداً در طول ارتباط و دوستی که با سعید ذاکری داشتیم و رابطه را برقرار کردیم، متوجه شدم که سعید ذاکری واسطه ارتباطی شده بین آقایی به‌نام بوذری و مهدی و این سه در گرفتن یک کمیسیونی روی قضیه پارس جنوبی همکاری می‌کنند".


با این اوصاف عباس یزدان‌پناه یزدی و مهدی هاشمی یک قرارگاه پورسانت‌گیری تأسیس کرده بودند. او در این باره می‌گوید:  "هرکاری می‌کردیم تا بتوانیم از مسائل پورسانتی استفاده کنیم. و از ارتباطاتی که دوستانمان داشتند سعی می‌کردم که استفاده کنم. و به این جهت با مهدی خیلی هماهنگ می‌کردم قضایایی که می‌خواستم انجام بدهم. سعی می‌کردم که از امکانات و اعتباراتش استفاده کنم، مثلاً در قضیه یک شرکت استرالیایی بود که ما می‌خواستیم این را در پروژه ساختمان بانک مرکزی کمکش کنیم. برای اینکه بتوانیم یک پورسانتی ازش بگیریم. و یا خرید کارخانه سیگار سازی گیلان بود که می‌خواستیم برای یک شرکت سیگارسازی خارجی بخریم و یا خرید سیگار از یک کمپانی".


برگ برنده شرکت جبل برای دلالی اطلاعات ذی‌قیمتی بود که مهدی هاشمی با اعتبار خود از بدنه دولت به دست می‌آورد، اخبار دقیق و محرمانه از سرّی‌ترین تصمیمات و پروژه‌های اقتصادی نظام. بخشی از اتهامات عباس یزدان‌پناه و مهدی هاشمی هم انتقال همین اطلاعات محرمانه اقتصادی کشور به پیمانکاران خارجی برای تسهیل در عقد قراردادهاست. او در اعترافاتش در این باره به چند مورد اشاره می‌کند.


یزدان‌پناه در این فیلم مستند می‌گوید: "از اوایل سال 72 دیگر روابط ما شکل دیگری به خود گرفت. خوب، چون پروژه‌ای که انجام نمی‌شد و ما ارتباط مالی روی این پروژه‌ها داشتیم و بیشتر به رد و بدل کردن اطلاعات و حفظ ارتباطات معطوف شده بودیم، از قبیل اطلاعاتی راجع به شرکت نفت، یا پروژه‌های نفتی مانند پروژه سیری، یا شرایطی که در پروژه ابوذر بود و از این قبیل اطلاعات".


اخبار و اطلاعاتی که عباس یزدان‌پناه یزدی به‌نیابت از مهدی هاشمی در اختیار شرکای خارجی‌اش قرار می‌دهد به‌دلیل آنکه از سوی فرزند رئیس جمهور ایران به دست آمده برای بسیاری و از جمله سرویس‌های امنیتی جهان جذاب بوده است. همین امر در سال 1374 نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران را وامی‌دارد که در گام نخست عباس یزدان‌پناه یزدی را به‌اتهام جاسوسی دستگیر و روانه زندان کنند.


یزدان‌پناه در سال 74 به‌بهانه مرخصی از زندان خارج شد و دیگر بازنگشت. او بلافاصله تابعیت انگلیس را دریافت می‌کند و پس از آن همچون گذشته در خارج از کشور فعالیت‌های اقتصادی‌اش را به‌همراه مهدی هاشمی ادامه می‌دهد.


در سالهای 1374 تا 1392 یزدان‌پناه به‌عنوان نماینده مهدی هاشمی در خارج از کشور چندین قرارداد بزرگ در حوزه نفت و گاز را میان ایران و چند شرکت خارجی تنظیم و پورسانت‌های چندمیلیون دلاری دریافت می‌کند، قراردادهای استات اویل، کرسنت و توتال، از این جمله‌اند.

به‌عنوان مثال آنها با تأسیس شرکت درینجر و هورتن و افتتاح حساب در یکی از بانک‌های سوئیس بابت دلالی در قرارداد استات اویل مبلغ 15میلیون دلار پورسانت دریافت می‌کنند.

این درحالی است که همه این مبالغ در قالب قراردادهای مشاوره‌ای بوده است. نکته جالب اینجاست که حساب‌های بانکی برای به‌جانماندن ردی از مهدی هاشمی تنها با یک امضا و آن‌هم توسط عباس یزدان‌پناه یزدی برداشت می‌شده است، با این اوصاف عباس یزدان‌پناه یزدی نه تنها دوست دوران نوجوانی و جوانی مهدی هاشمی بلکه معاون، نماینده و حتی "کیف پولش" هم بوده است.

در سال 1392 و در آستانه برگزاری دادگاه لاهه با موضوع قرارداد کرسنت عباس یزدان‌پناه با برخی از مسئولان کشور ارتباط می‌گیرد و اعلام می‌کند که حاضر است علیه فساد و رشوه خواری در جریان قرارداد کرسنت شهادت دهد. این شهادت در صدور حکمی به‌نفع جمهوری اسلامی می‌توانست بسیار مفید باشد و به‌دنبال آن اطلاعات ذی‌قیمتی از فساد در حوزه نفت و انرژی به مسئولان امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران ارائه دهد.


قرار بر آن می‌شود که یزدان‌پناه در امارات از طریق ویدئوکنفرانس چند جلسه‌ای در دادگاه لاهه شهادت دهد. اما او به‌ناگاه در تاریخ 5 تیرماه 92 ربوده و ناپدید می‌شود. بسیاری از جمله همسرش معتقدند که عباس بعد از ربوده شدن برای به‌جای نماندن هیچ ردی کشته شده است. اما رسانه‌های بیگانه در اصراری عجیب در تلاشند از قتل او صحبتی نشود و ماجرا را به آدم‌ربایی تقلیل دهند. جالب اینجاست که دولت انگلیس هم که در موارد مشابه به‌شدت پیگیر سرنوشت شهروندان خود است در اقدامی عجیب پرونده ربایش عباس یزدان‌پناه را مختومه اعلام می‌کند.

فیلم اعترافات عباس یزدان‌پناه را در ذیل ببینید:





دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه



همچنین برای دانلود این فیلم می‌توانید از این لینک استفاده کنید(لینک دانلود)

 


اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html




انتهای پیام/*



منبع:

http://www.tasnimnews.com/Home/Single/718973







++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++



چه کسانی «جعبه سیاه مافیای نفتی» را از کشور فراری دادند؟


وکیل خاندان هاشمی مدعی است یزدان‌پناه یکبار در سال ۷۳ بازداشت و پس از آن از آزاد شده و بدون مانعی از کشور خارج شده؛ ادعایی که با انتشار حکم دادگاه این جاسوس اقتصادی نه تنها رد می‌شود بلکه هویت عاملان فرار وی را روشن‌تر می‌کند.

به گزارش مشرق، شاید بهترین نام برای وی همانی باشد که چندی است بر سر زبان ها افتاده؛ «جعبه سیاه مافیای نفتی»

این روزها دوستان قدیمی عباس یزدان پناه یزدی هیچ علاقه ای به پیدا شدن او ندارند؛ کسی که چیزهای زیادی از مافیای نفت در ایران می داند و خود سال های سال در همین حوزه فعالیت داشته است.

نام رفیق کودکی، نوجوانی و شریک روزهای نه چندان دور مهدی هاشمی بهرمانی از همان روزهای ابتدایی رسیدگی به اتهامات آقازاده پرحاشیه آیت الله هاشمی بر سر زبان ها افتاد؛ کسی که این روزها دیگر نیست تا مراحل پایانی رسیدگی به اتهامات دوست قدیمی اش را ببیند.

اعترافات یزدان پناه یزدی که در 4 تیرماه سال 92 به طرز مشکوکی مفقود شده این روزها قطعا می توانست برای مهدی هاشمی دردسری جدی ایجاد کند اما اعترافات سال های دور وی که توسط دستگاه های امنیتی ضبط شده بود نیز توانست بر روی بار اتهامات مهدی هاشمی اضافه کند.

وکیل مهدی هاشمی اما هنوز اصرار دارد که هیچ یک از مستندات و منابع علیه موکل وجهه قانونی ندارد و همه چیز سناریو سازی است و حتی «خود دادگاه هم این موضوع را می داند.»

انتشار یک فیلم؛ درد سر جدید برای آقازاده جنجالی

چندی پیش یکی از خبرگزاری های کشور فیلم نادیده ای را از اعترافات عباس یزدان پناه یزدی را منتشر کرد، فیلمی که با توجه به ظواهر آن مربوط به دهه هفتاد شمسی و دستگیری عباس یزدان پناه توسط دستگاه های امنیتی مربوط می شود.

یزدان پناه در این فیلم که حدود 20 سال پیش از اعترافات وی تهیه شده از نقش مهدی هاشمی در تاسیس شرکتی به نام «جبل» برای گرفتن پورسانت از شرکت های خارجی در ازای دادن اطلاعات پروژه های نفتی و غیرنفتی، پرده بر می دارد.

تلاش برای بستن قرار داد شرکت های چند ملیتی با ایران و گرفتن پورسانت یکی از اصلی ترین فعالیت های این شرکت بوده و یزدان پناه یزدی به عنوان نماینده مهدی هاشمی در این شرکت فعالیت داشته است.

پارس جنوبی و پروژه های دندان گیر آن یکی از مهم ترین قرار دادهایی بود که شرکت مذکور تلاش زیادی را برای رسیدن آن به شرکت های چند ملیتی و گرفتن پورسانت کرد.

یزدان پناه در این فیلم اعتراف می کند که اطلاعات پروژه های مختلف نفتی را از مهدی هاشمی دریافت کرده و آن را به شرکت های مختلف خارجی می فروخته است.

وکیل خانواده هاشمی و تکذیب دوباره و چند سوال

محمود علیزاده طباطبایی وکیل خاندان هاشمی و فردی است که در مدت رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی همواره سعی در تکذیب تمامی اطلاعات و مستندات علیه موکلش دارد.

وی پس از انتشار این فیلم ضمن تکذیب همه!‌ مطالب عنوان شده در آن از سوی یزدان پناه، حرف های جدیدی درباره پرونده امنیتی یزدان پناه زد.

محمود علیزاده طباطبایی در مصاحبه خود با روزنامه شرق در واکنش به فیلم منتشر شده از اعترافات یزدان پناه درباره نقش موکلش در برخی فسادهای نفتی گفت: سال 73 وزارت اطلاعات عباس یزدان پناه یزدی را به علت ترددهای مشکوک با مجوز دستگاه قضایی بازداشت می کند.

وی ادامه می دهد: این بازداشت حدود 6 یا 7 ماه طول می کشد،‌ عباس از زندان نامه ای برای مقام های ارشد کشور نوشته و آنچه در زندان بر او گذشته را به مقامات ارشد توضیح داده و هدف بازداشت را توضیح می دهد. بعد از آن،‌یزدان پناه با دستور مقامات ارشد از زندان آزاد شده و بدون هیچ مانعی از کشور خارج می شود.

وکیل خاندان هاشمی نکته جالبی درباره فیلم منتشر شده بیان می کند؛ «این اعترافات در دادگاه های مهدی هاشمی پخش شده و دادگاه آن را رد کرده است.»

وی در ادامه مصاحبه خود تاکید می کند که دادگاه در بررسی های خود به این نتیجه رسیده که این فیلم در راستای سناریو سازی بوده است و ادعا می کند که این فیلم بارها ضبط شده تا نسخه نهایی آماده شود.

واکنش وکیل مهدی هاشمی به اعترافات عباس یزدان پناه یزدی سوالات زیادی در اطراف خود ایجاد می کند.

نکته اول اینکه یزدان پناه یزدی به دلیل کدام اتهامات و تردد های مشکوک بازداشت شده و اینکه میان ترددهای وی و پرونده مهدی هاشمی چه ارتباطی وجود داشته است؟

در این میان علیزاده طباطبایی به نحوه خروج یزدان پناه از زندان و خروج «بدون مانع» اشاره می کند ولی درباره چگونگی خروج وی از زندان که با استفاده از فشار برخی چهره های خاص و گذاشتن وثیقه سنگینبه عنوان مرخصی صورت گرفته، اشاره ای ندارد.

بر اساس گزارش نهادهای مختلف نظارتی یزدان پناه یزدی در دوران مرخصی از کشور فرار کرده است و در این میان ادعای علیزاده طباطبایی مبنی بر خروج بدون مانع یزدان پناه یزدی از کشور با تردید جدی همراه می شود.

شاید بزرگترین سوال ایجاد شده در حاشیه این اظهارات این باشد که «چه کسی عباس یزدان پناه یزدی را از کشور فراری داده است؟ قطعا با بررسی بیشتر می توان رد پای برخی چهره های خاص را در این فرار پیدا کرد.

بنابراین گزارش، وکیل مهدی هاشمی تلاش می کند ضمن تلاش برای جداسازی مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه، چهره آمیخته با فساد یزدان پناه را نیز اصلاح کرده و اعترافات وی درباره دست داشتن در فروش اطلاعات به بیگانگان را، فشار نهادهای امنیتی برای گرفتن اعتراف از این چهره مافیایی برای فشار به خاندان هاشمی جلوه دهد.

اما اطلاعاتی وجود دارد که ادعاهای وکیل خاندان هاشمی را رد می کند؛ اطلاعاتی از پرونده قطور اتهامات عباس یزدان پناه یزدی و حکم دادگاه علیه این چهره مرموز.

انتشار حکم دادگاه یزدان پناه برای اولین بار/ وکیل خاندان هاشمی چه چیزی را تکذیب کرد؟

یزدان پناه یزدی برخلاف آنچه وکیل خاندان هاشمی بر آن تاکید دارد در اوایل دهه هفتاد تنها به دلیل ترددهای مشکوک بازداشت نشده است و با کمی بررسی بیشتر می توان به دلایل بازداشت یزدان پناه پی برد.

ترددهای مشکوکی که علیزاده طباطبایی آن‌ها را دلیل بازداشت یزدان پناه عنوان می کند، در واقع سفرهای وی به کشور های مختلف برای فروش اطلاعات محرمانه پروژه های نفتی (که به واسطه آقازاده جنجالی بدست آمده)، دریافت پورسانت و دیدار با کارتل های بزرگ نفتی است.

علیزاده طباطبایی در حالی ادعا می کند یزدان پناه یزدی بدون هیچ گونه مانعی از کشور خارج شده، که اسناد موجود از پرونده وی چنین چیزی را رد می کند.

بر اساس اسنادی که خبرنگار فارس به آنها دست پیدا کرده، دادگاه یزدان پناه پس از خروج وی از کشور و با توجه به گزارش نهادهای امنیتی و اطلاعاتی از پرونده وی دنبال شده و در نهایت منجر به صدور حکم علیه وی می شود.

اقدام علیه امنیت کشور از طریق جاسوسی و دادن اطلاعات به اشخاص بدون صلاحیت، پرداخت رشوه و نفوذ در ادارات و وزارتخانه ها از جمله جرم های یزدان پناه بود که در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی به دلیل آنها محکوم شد.

حمل سلاح کمری نیز جرم های عجیب و سوال برانگیز عباس یزدان پناه است که باتوجه به اسناد موجود بدون مجوز مراجع قانونی صورت گرفته و از این چهره جنجالی در زمان دستگیری یک قبضه «سلاح کمری لاما» نیز کشف و ضبط شده است.




حکم دادگاه عباس یزدان پناه به اتهام جاسوسی




حکم دادگاه عباس یزدان پناه به اتهام جاسوسی




حکم دادگاه عباس یزدان پناه به اتهام جاسوسی






برگه تعیین تکلیف سلاح کشف شده از عباس یزدان پناه


با قرار دادن حکم دادگاه عباس یزدان پناه یزدی در کنار ادعاهای علیزاده طباطبایی درباره وی، نکات قابل تاملی به ایجاد می شود.

علیزاده طباطبایی در حالی ادعا می کند که یزدان پناه بدون هیچ مانعی از کشور خارج شده که هنوز پرونده وی در دادگاه (آنهم نه به دلیل ارتکاب یک جرم محدود بلکه جاسوسی و حمل سلاح) در جریان بوده و طبیعتا چنین فردی از سوی مراجع قضایی ممنوع الخروج محسوب می شود.

قطعا وکیل خانواده هاشمی می تواند توضیحات بیشتری درباره چگونگی خروج وی از کشور آنهم با وجود پرونده مفتوح جاسوسی ارائه دهد؛‌ توضیحاتی که می تواند شامل اسناد ادعایی وی درباره خروج بلامانع یزدان پناه از کشور و نام فردی که برای خروج این جاسوس اقتصادی از زندان وثیقه گذاشته، شود.

بنابر این گزارش،‌ در حالی که یک منبع آگاه در گفت و گو با فارس از قابل پیگیری بودن ادعاهای وکیل خانواده هاشمی درباره یزدان پناه یزدی و متهم کردن دستگاه های امنیتی و قضایی به سناریو سازی، تاکید دارد باید دید علیزاده طباطبایی به سوالات متعدد پیرامون رابطه عباس یزدان پناه یزدی و مهدی هاشمی و همچنین پرونده جنجالی دو دوست قدیمی، پاسخ می دهد و یا دوباره ترجیح می دهد سکوت کند.

منبع: فارس



منبع:

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/409727/%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D8%B9%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%AF


++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++



جزئیات جدیدی از رابطه «جعبه سیاه مافیای نفتی» با خاندان جنجالی


چندی پیش همسر یزدان‌پناه نامه وی به یکی از مسئولان ارشد نظام را با جعل ناشیانه مخاطب اصلی آن، منتشر کرد؛ نامه‌ای که بررسی بیشتر آن، ضمن افشای مخاطب اصلی، می‌تواند از رابطه این جعبه سیاه مافیای نفتی با خاندانی جنجالی پرده بردارد.

به گزارش مشرق، هر روز برگه‌های جدیدی از پرونده جعبه سیاه مافیای نفتی ایران رو می‌شود؛ کسی سال های سال رفیق صمیمی فرزند جنجالی آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده و امروز در کنار اسمش عنوان «مفقود» ذکر شده است.

نام عباس یزدان پناه یزدی این روزها و با افشای برخی ارتباطات پنهان و آشکارش با مهدی هاشمی دوباره بر سر زبان ها افتاده است.

پس از انتشار فیلم اعترافات یزدان پناه، علیزاده طباطبایی وکیل خاندان هاشمی و رسانه های اصلاح طلب و ضدانقلاب با حمله به اطلاعات منتشر شده در این اسناد با تیترهایی نظیر «استناد به پرونده مختومه» سعی در غیرواقعی جلوه دادن آن کردند و حتی وکیل خاندان هاشمی حکم دادگاه عباس یزدان پناه را «ساخته و پرداخته سرویس های اطلاعاتی خارجی!» توصیف کرد.

اما این تکذیب ها تمام ماجرای ارتباط عباس یزدان پناه، مهدی هاشمی و پروژه های میلیاردی صنعت نفت ایران نیست.

یک اشتباه محاسباتی از سوی جریان های حامی این جعبه سیاه مافیای نفتی برای تبرئه وی و مهدی هاشمی از اتهامات شان، سرنخ ارتباطات یزدان پناه و خانه یکی از مسئولان وقت را آشکار کرد.

انتشار یک نامه‌؛ «گاف» بزرگی که یک رابطه را افشا کرد

رسانه ها و افراد نزدیک به هاشمی رفسنجانی و وکیل این خاندان از ابتدای ربوده شدن عباس یزدان پناه و داغ شدن موضوع ارتباط وی با مهدی هاشمی سعی داشتند بر عدم رابطه کاری این دو نفر تاکید کنند؛ تا نه اتهامات مهدی هاشمی دامن عباس را بگیرد و نه اتهامات عباس به پای مهدی نوشته شود.

بر همین پایه با انتشار گزارش های افشاگرانه رسانه ها از ارتباط های پیچیده مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه، تکذیب تنها راه باقی مانده در جلوی پای این جریان بود؛ تکذیب هایی که در نهایت با یک گاف رسانه ای، پرده ای جدید از رابطه یزدان پناه با هاشمی ها را روشن تر کرد.

وکیل خاندان هاشمی در تکذیب فیلم اعترافات منتشر شده عباس یزدان پناه در مصاحبه ای با روزنامه اصلاح طلب شرق، ضمن دروغ و ساختگی توصیف کردن اعترافات یزدان پناه، تاکید کرده بود که وی پس از آزادی از زندان اقدام به «نامه نگاری با یکی از مسئولان ارشد نظام» درباره وقایع دوران چندماهه بازداشت خود کرده و پس از آن بدون هیچگونه ممنوعیتی از کشور خارج شده است.

در ادامه ماجرا، آتنا یزدی همسر عباس یزدان پناه یزدی دست به کار عجیبی زد؛ «انتشار نامه عباس یزدان پناه یزدی به یکی از مسئولان ارشد نظام»

مخاطب نامه منتشر شده عباس یزدان پناه اما با اسنادی که در اختیار خبرگزاری فارس قرار داشت متفاوت بود؛ همسر عباس یزدان پناه مدعی شده بود که این نامه در سال 1373 و خطاب به رهبر انقلاب نوشته شده است.

رسانه های ضدانقلاب نظیر سحام نیوز به سرعت این نامه را در صدر اخبار خود قرار داده و ضمن جنجال رسانه ای تلاش کردند با توسل به این نامه ماجرای عباس یزدان پناه را مختومه اعلام کنند.

اما متن نامه نگاشته شده از سوی عباس یزدان پناه (که همسر وی آن را به طور کامل منتشر کرده است) و همچنین متن ضمیمه شده به آن از سوی همسر یزدان پناه حاوی نکات مهمی است که مخاطب اصلی نامه را مشخص تر می کند.

وی در بخشی از متن نوشته شده در فیس بوکش درباره رابطه مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه می نویسد: «ارتباط دوستانه او [عباس یزدان پناه] با مهدى هاشمى که از دوران مدرسه و نوجوانى شروع شد و در دانشگاه و بعد از آن هم ادامه یافت، یکى از نقاطى بود که پیوسته براى دشمنان قسم خورده خانواده هاشمى رفسنجانى و براى فشار و تخریب موقعیت سیایى آنان جذاب و قابل تامل بود… اشاره ام به دوره دوم ریاست جمهورى آقاى هاشمى و آغاز شکاف در مرکز قدرت سیاسى و اختلافات بین شخصیت هاى بالاى نظام ایران در منش و روش زندگى و سیاست ورزى و قدرت مدارى است.»

وی در ادامه می نویسد: «عباس طعمه مناسبى بود براى متهم کردن مهدى هاشمی و در پى آن ضربه به این خاندان و جریان سیاسى آنها و بهمین دلیل او را در حالی که ٢٣ سال سن داشت بازداشت کردند و حدود شش ماه طولانى زجر و شکنجه در سلول انفرادى را برایش رقم زدند، فشارهاى طاقت فرسایى که بارها او را تا مرز جنون کشاند، تنها براى اعتراف به گناهان ناکرده خود!»

از متن نوشته شده از سویی کاملا مشخص است که وی اعتقاد دارد مهدی هاشمی برای ضربه زدن به خانواده هاشمی دستگیر شده است؛ این نکته در ادامه و با تطبیق آن با متن نامه عباس یزدان پناه نکته مهمی را مشخص می کند.

عباس یزدان پناه نامه اش را (که همسرش مدعی است به رهبر انقلاب نوشته شده) اینگونه آغاز می کند: «از آن‌جایی‌که حقیقت خواهى و عدالت ورزى زبان‌زد خاص و عام است، این نامه فقط جهت روشن شدن وقایع و اتفاقات و جهت زدودن ابهامات و اکاذیب منتشره راجع به اینجانب تحریر شده است.قطعا اینجانب هیچ چشم‌داشت مادى و یا معنوى از تحریر این نامه نداشته و بلکه خود را براى پیامدهاى احتمالى و انتقام‌جویى‌هاى بعدى این گروه نیز آماده کرده‌ام، به یقین مى توان گفت که هیچ چیزى نمى تواند آبروى از دست رفته که با اتهامات سراپا بى اساس و سازمان یافته که عمدتا به قصد ضربه زدن به حضرتعالى و خانواده محترم طراحى شده بود، جبران کند اما تنها آرزوى من این‌است که آفتاب عدالت در مملکت بى رنگ نباشد گرچه مرا از روشنایى آن بهره اى نیست.»

یزدان پناه در ادامه نامه خود مدعی می شود که بنابر دلایل خاص شکنجه و از وی اعتراف گرفته شده است‌؛ «تمامى سعى طراحان این برنامه این بود که پرونده تا حد امکان بر روى مهدى و بعد من ساخته و پرداخته شود و در این راستا از راه‌هاى جعل اخبار، دروغ، تحریف وقایع و ایرادهاى فشار بر من استفاده مى‌کردند.»

خواندن دوباره پاراگراف های بالا می تواند مخاطب نامه عباس را تا حدودی مشخص کند؛ «اتهامات بی اساس و سازمان یافته که عمدتا به قصد ضربه زدن به حضرتعالی و خانواده متهم طراحی شده بود...» این بند از نامه یزدان پناه در کنار تاکید های چندماهه وکیل،‌ رسانه ها و جریان های حامی خانواده هاشمی مبنی بر طراحی سناریو از سوی نهادهای خاص برای ضربه زدن به خاندان هاشمی می تواند به راحتی قطعه های پازل یک رابطه مشکوک را تکمیل کند.

پاراگراف بعدی نامه نیز حاوی نکته ای قابل تامل است؛ یزدان پناه در این بند از مهدی هاشمی رفسنجانی به عنوان «مهدی» نام می برد؛ به گونه ای مشخص است که مخاطب نامه دارای رابطه ای صمیمی با مهدی هاشمی است.

انتشار این نامه و جعل مخاطب آن از سوی همسر یزدان پناه شاید در نگاه اول یک اقدام عجولانه از سوی وی به نظر برسد،‌ اما با کمی دقت می توان نقش سرپل های داخلی که در فراری دادن یزدان پناه از کشور در سال 1374 نیز نقش محوری ایفا کرده اند را به خوبی در طراحی این سناریو دید.

روایت آقای وکیل از نامه یزدان پناه؛ آدرسی غلط برای گمراه کردن

چند روز قبل از انتشار نامه عباس یزدان پناه از سوی همسر وی، روزنامه شرق در واکنش به گزارش خبرگزاری فارس درباره رابط های داخلی و عاملان فرار عباس یزدان پناه یزدی دوباره به سراغ وکیل خاندان هاشمی رفت.

علیزاده‌طباطبایی در گفت‌وگوی خود با «شرق» درباره انتشار تصویر حکم عباس یزدان‌پناه، این مسئله را مشکوک ارزیابی کرده و گفت: «این اسناد منتشرشده توسط این خبرگزاری‌ها، ساخته سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه است و این خبرگزاری‌ها هم فریب این بازی را خورده‌اند.»

در ادامه گزارش شرق درباره گزارش فارس آمده است: «طباطبایی با تکذیب گزارش فارس گفت باوجود حکم صادرشده برای عباس یزدان‌پناه، هیچ قراری برای او صادر نشده و همچنین برای او وثیقه هم تعیین نشده است. او [طباطبایی] اضافه کرد عباس حتی هنگام خروج از کشور در مرخصی هم نبوده است، بلکه بعد از نامه‌اش به مقامات عالی‌رتبه نظام- به غیراز رئیس‌جمهور- بدون مانع از کشور خارج می‌شود. او درعین‌حال یادآور شد حکم عباس پس از نامه‌اش به مقام‌های عالی‌رتبه کشور، منتفی شده و پرونده هم مختومه شده است.»

تاکید وکیل خاندان هاشمی بر نامه نگاری عباس با یکی از مقامات ارشد نظام «به غیر از رئیس جمهور» همان آدرسی است که پنج روز بعد 12 اردیبهشت (زمان انتشار نامه یزدان پناه در فیس بوک همسرش) آتنا یزدی آنرا به شکل ناشیانه ای بکار می گیرد و تلاش می کند عنوان مخاطب نامه یزدان پناه را جعل کند؛ جعل ناشیانه ای که نه تنها عباس را از اتهاماتش تبرئه نمی کند، بلکه پای یکی از حامیان بزرگ و البته بسیار نزدیک مهدی هاشمی را به میان می کشد.

مجموعه اقدامات جریان حامی مهدی هاشمی برای پاک کردن سرنخ های ارتباط های پیدا و پنهان مافیای نفتی ایران بدون شک در روزهای آینده نیز برای تبرئه چهره های درگیر در این باند،‌ و تاثیرگذاری بر روند دادگاه ادامه پیدا خواهد کرد.


منبع:

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/414399/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%AC%D8%B9%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%DB%8C







++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++




منبع:

http://www.zahra-media.ir/?p=113596


مستند ردپا – پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه


فیلم مستند ردپا / پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه یزدی / تمام قسمت ها / لینک مستقیم دانلود

فیلم مستند ردپا، که به بررسی پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه یزدی و قتل مشکوک وی، چگونگی واگذاری سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، فساد در قراردادهای نفتی، استات اویل و … می پردازد، به صورت گسترده در شبکه های مجازی توزیع شده و تاکنون پاسخی از جانب مهدی هاشمی به این ادعاها داده نشده است. بدون هر گونه قضاوت و پیش داوری درباره محتویات و ادعاهای این مستند، توجه خوانندگان را به این مستند جلب می نماییم.




تعداد قسمتها : ۱۰ قسمت
مدت زمان تقریبی هر قسمت : ۵ دقیقه
کیفیت : WebRip (متوسط)
حجم کل : ۱۵۵ مگابایت

پیشنهاد ویژه مبین مدیا: این مستند تکان دهنده را از دست ندهید!

عباس یزدان پناه کیست؟ جعبه سیاه مافیای اقتصادی کجاست؟
سرویس جاسوسی انگلیس یکی از دلال‌های نشان‌دار خود را که از او با عنوان «جعبه سیاه» معاملات مشکوک اقتصادی و سردسته یک مافیای نفتی یاد می‌شود، در کشور «امارات»- جایی که «بهشت جاسوسان صهیونیستی» لقب گرفته است- ربود.
به گزارش مشرق به نقل از کیهان، این فرد 46 ساله، «عباس یزدان‌پناه یزدی» و یک ایرانی‌تبار دارای تابعیت بریتانیا است که ردپای مشکوک او برای دلالی کمپانی‌های غربی در ایران به قرارداد مشهور «کرسنت» می‌رسد و به گفته منابع مطلع با برخی کارگزاران فتنه دارای روابط نزدیکی نیز بوده است. نام «یزدان‌پناه‌یزدی» در پرونده شرکت نفت و گاز نروژی «استات اویل» نیز به علت دریافت و پرداخت رشوه‌های کلان مطرح شد و از چندی پیش نیز به دلیل اختلافات دو کمپانی غربی، در خارج کشور تحت پیگرد قضایی قرار داشت.

دولت انگلستان از 4 تیرماه 1392 که این تبعه‌اش در امارات ناپدید شد، درباره سرنوشت وی سکوت معناداری کرد تا این که از 4 روز پیش اخبار ضد و نقیضی از سرنوشت یزدان‌پناه یزدی منتشر شد. به گزارش روزنامه‌های «تایمز» و «گاردین»، یزدان‌پناه یزدی شش هفته پیش ناپدید شد و جسدش اخیرا در فجیره امارات پیدا شد. اما یک هفته پس از انتشار این گزارش‌ها یک مقام عالی‌رتبه وزارت کشور امارات در گفتگو با «گلف‌نیوز» خبر مرگ وی را تکذیب کرد و تاکید نمود که جسد او در فجیره پیدا نشده است. سکوت طولانی دولت انگلیس در برابر ناپدید شدن تبعه و عامل اطلاعاتی‌اش در حالی است که در موارد مشابه، این دولت اقدامات فوری بسیاری را برای اطلاع از سرنوشت اتباع خود آغاز می‌کند.
کشور امارات طی چند سال اخیر به حیاط خلوت سرویس‌های جاسوسی «موساد» و «MI6» تبدیل شده است و در سال‌های گذشته قتل‌های مرموز سرویس‌های جاسوسی صهیونیستی-انگلیسی در خاک امارات گسترش چشمگیری پیدا کرده و یکی از پایگاه‌های تروریست‌هایی مانند «عبدالمالک ریگی» نیز در دوبی بوده است. در بهمن 1388 سرویس جاسوسی «موساد» در هتلی در دوبی «محمود ‌المبحوح» فلسطینی را به قتل رساندند که این ترور باعث رسوایی بی‌سابقه‌ای برای دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و امارات شد.
به اعتقاد کارشناسان امنیتی، با روشن شدن سرنوشت «عباس یزدان‌پناه یزدی» نیز احتمال یک رسوایی مشابه برای سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و امارات وجود داشته است.

سلام /همه قسمتها قرار گرفت

دانلود یکجا

لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم

قسمت ششم

قسمت هفتم

قسمت هشتم

قسمت نهم

قسمت دهم

در ژوئن ۲۰۰۲ مطابق خرداد ۸۱ و ژانویه ۲۰۰۳ شرکت ملی نفت دولتی نروژ دو نوبت به یک کارمند رسمی دولت که فرزند رئیس‌ جمهور سابق ایران و مدیرعامل سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت بوده است مبلغ ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار پرداخت می‌کند تا وی استات اویل برای انعقاد قراردادی در پارس جنوبی کمک کند و مشارکت بعدی در صنعت اقتصادی نفت را برای آن تصویب کند.

استات‌اویل می‌پذیرد که تا ۱۰ سال بعد نیز سالانه یک میلیون دلار یعنی جمعا ۱۵٫۲ میلیون دلار به طرف ایرانی پرداخت کند، بعد از یک سال مذاکرات فشرده بین دو طرف توافق می‌شود و برای پنهان‌کاری و پولشویی قرارداد به ظاهر بین شرکت هورتن به مدیریت عباس یزدان‌پناه و استات‌اویل منعقد شود.

عباس یزدان‌پناه دوست دیرینه دوران دبیرستان و دانشگاه مهدی هاشمی بود، این قرارداد در ظاهر برای دادن مشاوره به استات اویل در ۱۲ ژوئن ۲۰۰۲ در لندن با حضور مهدی هاشمی امضا می‌شود و در نهایت در پایان سال ۲۰۰۲ استات‌اویل موفق به انعقاد قرارداد با شرکت ملی نفت ایران می‌شود.

بر خلاف روش معمول شرکت نفت بدون تشکیل شرکت مشترک ایرانی و نروژی و بدون برگزاری مناقصه قرارداد بسته می‌شود، در حالی که تشکیل شرکت مشترک برای انتقال فناوری و مناقصه برای دستیابی به حداقل قیمت حیاتی بود.

البته متهم اصلی نروژی پرونده در اعترافات خود تصریح می‌کند که هیچ دلیلی ندارد که مقامات وزارت نفت برای انعقاد این قرارداد تقاضای رشوه کرده و یا از رشوه پرداختی سهمی گرفته باشند و این موجب خوشحالی است.

یک سال بعد در ۶ اکتبر ۲۰۰۳، ۱۵ شهریور ۸۲ یک روزنامه نروژی قرارداد را افشا و افکار عمومی را از آن آگاه می‌کند و موجی از اعتراض برمی‌خیزد، ۴ روز بعد از اطلاع‌رسانی روزنامه نروژی هیأت مدیره استات‌‌اویل قرارداد را متوقف می‌کند و روز بعد از آن دولت نروژ نهاد مسئول تحقیق و تعقیب جرائم اقتصادی و زیست‌ محیطی نروژ را مأمور رسیدگی به این قرارداد می‌کند. مدیر امور بین‌الملل استات اویل تعقیب و بازداشت می‌شود. مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره نیز استعفا می‌دهند.

۹ ماه بعد در ۲۹ ژوئن ۲۰۰۴ دادگاه حکوم جرم می‌دهد و طی آن به دلیل پرداخت رشوه استاداویل به پرداخت ۲۰ میلیون کران و مدیر امور بین‌الملل به پرداخت ۲۰۰ هزار کران محکوم می‌شود و نماد استات اویل برای مدت‌ها از تابلوی بورس اروپا و آمریکا حذف می‌شود از تابلوی بورس نروژ اروپا و آمریکا حذف می‌شود.

در آمریکا کمیسیون بورس و اوراق بهادار که به منزله دادگاه رسیدگی به اقدامات شرکت‌هایی که در بورس سهمی هستند عمل می‌کند به ماجرای استاداویل و پرداخت رشوه رسیدگی می‌کند زیرا استات‌اویل با داشتن سهام در بورس آمریکا پذیرفته بود که قوانین مالی ضد فساد آمریکا را رعایت کند و در ۱۳ اکتبر ۲۰۰۶ ۲۱ مهر ۸۵ رای خود را صادر می‌کند، در حکم ۱۲ صفحه‌ای دادگاه ماجرا به تفصیل شرح داده شده است، از سیر مذاکرات مهدی هاشمی نقش واسطه‌گری شرکت هورتن رشوه‌های داده شده و منافع مورد انتظار استات اویل سودآوری قرارداد فاسد منعقد شده و حواشی آن یاد می‌کند. دادگاه مذکور جرم استات‌ اویل را پرداخت رشوه و عدم انعکاس درست و دقیق پرداخت‌های غیرقانونی مذکور در اسناد خویش می‌شمارد.




اعتراف استات اویل به پرداخت رشوه ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلاری

دادگاه آمریکا حکم می‌کند که استات‌ اویل باید برای دوره‌ای سه ساله نهاد مشاوره‌ای مستقلی را که آمریکا با انتخاب آن مخالف نباشد استخدام کند تا روش‌های کنترل داخلی آن را بررسی کند، استات‌ اویل موظف می‌شود تمام توصیه‌های اسرائیل را برای گردش کار شرکت به طوری که تکرار این قبیل اقدامات به ما را منتفی سازد بپذیرد و تمام هزینه‌های مشاوره را نیز بپردازد. علاوه بر آن استات‌ اویل باید ۲۱ میلیون دلار جریمه به خزانه‌داری آمریکا پرداخت کند.

بانک جهانی بیانیه مشترک بین آمریکا و استات‌ اویل را که در آن تمام اطلاعات سابق‌الذکر است در سال ۲۰۰۶ منتشر می‌کند، سرانجام در سال ۲۰۰۹ پس از آنکه استات‌ اویل در سه سال تمام تعهدات خود را در قبال دادگاه آمریکایی ایفا کرد پرونده هورتن به وسیله آمریکا بسته می‌شود اما در ایران چه گذشت؟

در پایان در تاریخ ۸۲/۸/۲۴ وزیر نفت ایران به وزیر اقتصاد وقت می‌نویسد به دنبال انتشار مطالبی در روزنامه‌های نروژ در اواخر شهریور هیأتی از طرف این وزارتخانه به نروژ رفت و با وزیر نفت، دادستان عمومی نروژ و مدیران ارشد استات‌ اویل شرکت استات‌‌ اویل در جلسات طولانی گفت‌وگو کرد.

بر اساس اظهارات مدیران استات‌ اویل نقش مهدی هاشمی قطعی است و در انتها اعلام می‌کند که پرونده به طور کامل در اختیار وزارت اطلاعات قرار گرفته است.




مهدی هاشمی در دادگاه

وزیر اطلاعات وقت در گزارشی به رئیس‌جمهور می‌نویسد که ۹ ملاقات بین مهدی هاشمی و استات‌ اویل در ایران و خارج از کشور انجام شده است، از قول مهدی هاشمی نقل می‌کند که من می‌خواستم نروژی‌ها را تشویق کنم که در پارس جنوبی فعال شوند و این ماجرا را نروژ و آمریکا برای لطمه زدن به رفسنجانی ساخته‌اند.

وزارت اطلاعات همچنین مدعی می‌شود که ماجرا به این دلیل به مهدی هاشمی ارتباط داده شده که فساد درآمدی استات‌ اویل پوشانده شود، در حالی که نروژ پنجمین کشور جهان از حیث سلامت مالی است، باید پرسید شرح وظایف مدیرعامل سازمان بهینه‌‌سازی سوخت چه ربطی به قراردادهای نفتی خارجی دارد که مهدی هاشمی حداقل ۹ بار در داخل و خارج از کشور با استات‌ اویل ملاقات می‌کند.

پس از گذشت ۱۲ سال از ابتدای ماجرای استات‌ اویل و ۶ سال از پایان رسیدگی به فساد و اعمال مجازات‌ها در نروژ و آمریکا رسیدگی قضایی به اتهامات مهدی هاشمی در جریان است، وکلای وی که دادخواست دادستان را بیانیه‌ای سیاسی می‌خوانند و ادعا می‌کنند که اسناد جمع‌آوری شده از طرق قضایی بین‌المللی رسمی از آمریکا و انگلیس معتبر نیست که این دو کشور دول متخاصم با ما هستند.

متهم نیز در دفاعیات خود دادخواست را بیانیه شوم سیاسی می‌خواند و آن را وسیله تسویه حساب با پدرش می‌نامد.

عباس یزدان‌پناه در دبی به طرز مرموزی به قتل می‌رسد. مهدی هاشمی در دادگاه پس از پخش فیلم اعترافات یزدان‌پناه که در بازداشت‌های قبلی ثبت شده بود با عصبانیت می‌گوید قتل یزدان‌پناه کار مافیایی است و اعترافات او را رد می‌کند.

اداره مبارزه قاطع با کلاهبرداری انگلستان وقتی به درخواست مقامات قضایی نروژ دفاتر یزدان‌پناه در لندن را بازرسی می‌کند اسناد مبادله شده بسیاری بین یزدان‌پناه و یار دیرینه‌اش به دست می‌آورد.

کاریکاتور: آقازاده در انتظار حکم دادگاه

بنده به عنوان نماینده ملت ایران بخشی از اطلاعات ذیربط را گفتم تا ملت به جز اجرای عدالت در برخورد با ضعیف و قوی از هر قشر و جناحی انتظار دیگری ندارد توجه داشته باشد که اگر قاضی دادگاه فردا حکم قاطعی داد دست غوغاسالاران متکی به زر و زور و فاسدان را که به تقطعه قوه قضائیه خواهند پرداخت بخواند و فریب سیاسی‌سازی پرونده را نخورد. خطی که از همان ابتدا متهم و وکلایش در صدد القای آن بودند. بنده از همه ایرانیان خواهش می‌کنم در مبارزه با فساد متحد شوند زیرا که هر خطری بیشتر از فساد نظام برآمده از خون شهیدان ۲۲ بهمن را به فنا تهدید نمی‌کند.

نطق احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی (۹۳/۱۱/۱۴)




اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html



دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه





منبع:

http://www.zahra-media.ir/?p=113596



++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++





کلمات کلیدی : مستند تکان دهنده ردپا، فیلم مستند ردپا، پشت پرده ارتباط مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه یزدی، چگونگی واگذاری سازمان بهینه سازی، فساد نفتی، فساد نفتی و آقازاده، فساد نفتی و مهدی هاشمی، قتل مشکوک عباس یزدان پناه یزدی، آقازاده، پشتم گرمه، قراردادهای نفتی، استات اویل

»» بخش تصویری
.::. دانلود با کیفیت بالا .::.
(فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۴۵۰*۷۲۰)
تاریخ ماندگاری لینک اصلی: نامحدود
منبع: MobinMedia.ir





++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++






نطق توکلی در مجلس علیه مهدی هاشمی


نماینده مردم تهران گفت: شرکت استات اویل در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ پنج میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به فرزند رئیس‌ جمهور اسبق پرداخت کرده است.
نماینده مردم تهران گفت: شرکت استات اویل در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ پنج میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به فرزند رئیس‌ جمهور اسبق پرداخت کرده است.

احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس، در نطق میان‌ دستور خود در صحن علنی به زوایای دیگری از تخلفات مهدی هاشمی در قرارداد استات اویل پرداخت که متن کامل این نطق به شرح زیر است:

انقلاب اسلامی نتیجه جهاد امام و مردم بود که تحقق آن را باید تبریک بگوییم و همه باید برای اعتلای آن و حفظش از فساد و تبعیض بکوشیم.

امروز میخواهم مطالبی را در باره پرونده آقای مهدی هاشمی به اطلاع ملت شریف ایران و نمایندگان آنان برسانم. البته نتیجه محاکمه به تصمیم قاضی محترم دادگاه و قضات ارجمند بعدی بستگی دارد و همه باید تسلیم قانون باشیم، ولی حق مردم می دانم که یکی از مهم ترین اتهامات این فرد را بدانند و آگاه باشند که در پرونده استات اویل بیگانگان چه کردند. و ما که ادعای اسلامیت میکنیم، چه کرده ایم.

این اطلاعات از اسناد رسمی دولت نروژ، دولت آمریکا، بانک جهانی گرفته شده و یا از داخل است.

الف) شرح مختصر ماجرا
1- در ژوئن 2002(خرداد 1381) و زانویه 2003 شرکت نفت دولتی نروژ، دو نوبت به یک کارمند رسمی دولت که فرزند رئیس جمهور اسبق ایران و مدیر عامل سازمان بهینه سازی مصرف سوخت بوده است، مبلغ 2/5 میلیون دلار می پردازد تا وی به استات اویل برای انعقاد قراردادی در پارس جنوبی کمک کند. و مشارکت بعدی در صنعت استخراج نفت را برای آن تسهیل نماید. استات اویل میپذیرد که تا 10 سال بعد نیز سالانه یک میلیون دلار، یعنی جمعا 2/15 میلیون به طرف ایرانی پرداخت کند. بعد از یک سال مذاکرات فشرده بین دو طرف توافق میشود. برای پنهانکاری و پولشویی شرکت سرمایه گذاری هورتن به مدیریت عباس یزدانپناه، واسطه شده و قرداد به ظاهر بین هورتن و استات اویل منعقد میگردد. عباس یزدانپناه دوست دیرینه دوران دبیرستان و دانشگاه مهدی هاشمی بود. این قرارداد در ظاهر برای دادن مشاوره به استات اویل، در 12 ژوئن 2002 در لندن با حضور مهدی هاشمی امضاء میگردد. بالاخره در پایان 2002 استات اویل موفق به انعقاد قرارداد با شرکت ملی نفت ایران می شود.

2- بر خلاف روش معمول شرکت نفت، بدون تشکیل شرکت مشترک ایرانی – نروژی و بدون برگزاری مناقصه قرارداد می¬بندد. در حالی که تشکیل شرکت مشترک برای انتقال فناوری و مناقصه برای دستیابی به حداقل قیمت حیاتی بود. البته متهم اصلی نروژی پرونده، در اعترافات خویش تصریح میکند که هیچ دلیلی ندارد که مقامات وزارت نفت برای انعقاد این قرارداد تقاضای رشوه کرده و یا از رشوه پرداختی سهمی گرفته باشند.

3- یک سال بعد در 6 اکتبر 2003 (15 شهریور 1382) یک روزنامه نروژی قرار داد را افشا و افکار عمومی را از آن آگاه می کند و موجی از اعتراض برمیخیزد.

ب) نروژ با این موضوع چگونه برخورد کرد؟
1- چهار روز بعد از اطلاع رسانی روزنامه نروژی، هیات مدیره استات اویل قرارداد را متوقف می کند و روز بعد از آن دولت نروژ نهاد مسئول تحقیق و تعقیب جرائم اقتصادی و زیست محیطی نروژ را مامور رسیدگی به این قرار داد می نمایند.

2- مدیر امور بین الملل استات اویل بازداشت وتعقیب میشود. مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره نیز استعفاء میدهند.

3- 9 ماه بعد یعنی در 29 ژوئن 2004، دادگاه حکم به وقوع جرم میدهد و طی آن به دلیل پرداخت رشوه، استات اویل به پرداخت 20 میلیون کرون و مدیر امور بین الملل به پرداخت 200هزار کرون محکوم میگردند.

4- نماد استات اویل برای مدتها از تابلوی بورس نروژ و اروپا و آمریکا حذف میگردد.

ج) در امریکا با این فساد چه برخوردی شد؟
1- کمیسیون بورس اوراق بهادار آمریکا که به منزله دادگاه رسیدگی به اقدامات شرکت هایی که در بورس سهیم هستند عمل می کند، به ماجرای استات اویل و پرداخت رشوه رسیدگی میکند. زیرا استات اویل با داشتن سهام در بورس آمریکا، پذیرفته بود که قوانین مالی ضد فساد آمریکا را رعایت کند. و در 13 اکتبر 2006 (21مهر 1385) رای خود را صادر کرد.

2- در حکم 12 صفحه ای دادگاه، ماجرا به تفضیل شرح داده شده است. از سیر مذاکرات مهدی هاشمی، نقش واسطه گری شرکت هورتن، رشوه های داده شده و منافع مورد انتظار استات اویل، سودآوری قرارداد فاسد منعقد شده و حواشی آن به عنوان واقعیت های کشف شده یاد می کند.

3- دادگاه مذکور جرم استات اویل را پرداخت رشوه و عدم انعکاس درست و دقیق پرداخت های غیر قانونی مذکور در اسناد خویش می شمارد.

4- دادگاه آمریکا حکم میکند که استات اویل باید برای دوره ای سه ساله نهاد مشاوره ای مستقلی را که آمریکا با انتخاب آن مخالف نباشد استخدام کند تا روش های کنترل داخلی آن را بررسی کند. استات اویل موظف است تمام توصیه های اصلاحی را برای گردش کار شرکت به طوری که تکرار این قبیل اقدامات را منتفی سازد، بپذیرد. و تمام هزینه های مشاوره را نیز بپردازد. علاوه بر آن باید21 میلیون دلار جریمه به خزانه داری آمریکا بپردازد که انجام میشود.

5-بانک جهانی، بیانیه مشترک بین آمریکا و استات اویل را که در آن تمام اطلاعات سابق الذکر هست،، در سال 2006 منتشر میکند.

6- سرانجام در 2009 پس از آنکه استات اویل طی سه سال تمام تعهدات خویش را در قبال دادگاه آمریکا ایفا کرد، پرونده ی هورتن به وسیله آمریکا بسته شد.

د) در ایران چه گذشت؟
1- در تاریخ 24 آبان 82 وزیر نفت ایران به وزیر اقتصاد وقت می نویسد: به دنبال انتشار مطالبی در روزنامه های نروژ، در اواسط شهریور هیاتی از طرف این وزارت به نروژ رفت و با وزیر نفت، دادستان عمومی نروژ و مدیران ارشد شرکت استات اویل طی جلسات طولانی گفتگو کرد. وی در ادامه نامه خویش مینویسد "بر اساس اظهارات مدیران استات اویل نقش مهدی هاشمی قطعی است." و در انتها، اعلام می کند که پرونده کاملا در اختیار وزارت اطلاعات قرار گرفته است.

2- وزیر اطلاعات وقت در گزارش به رئیس جمهور می نویسد که 9 ملاقات بین مهدی هاشمی و استات اویل در اینجا و خارج از کشور انجام شده است و از قول مهدی هاشمی نقل می کند که من می خواستم نروژیها را تشویق کنم که در عرصه پارس جنوبی فعال شوند و این ماجرا را نروژ و آمریکا برای لطمه زدن به هاشمی رفسنجانی ساخته اند.

3- وزارت اطلاعات همچنین مدعی می شود که ماجرا به این دلیل به مهدی هاشمی ارتباط داده شده که فساد درونی استات اویل پوشانده شود. در حالیکه نروژ پنجمین کشور جهان از حیث سلامت مالی است.

4-باید پرسید شرح وظایف مدیر عامل سازمان بهینه سازی سوخت، چه ربطی به قرارداد های نفتی خارجی دارد که مهدی هاشمی حداقل 9 بار در اینجا و خارج با استات اویل ملاقات می کند؟

5- پس از 12 سال از افشای ماجرا و شش سال از پایان رسیدگی به فساد و اعمال مجازات ها در نروژ و آمریکا، رسیدگی قضایی به اتهامات مهدی هاشمی در جریان است، وکلای وی کیفر خواست دادستان را بیانیه سیاسی می خوانند، و ادعا می کنند که اسناد جمع آوری شده از طرق قضایی بین المللی از آمریکا و انگلیس معتبر نیست چون این دو کشور دول متخاصم با ما هستند.

6-متهم نیز در دفاعیه خود کیفر خواست را بیانیه شوم سیاسی میخواند و آن را وسیله تسویه حساب با پدرش می نامد. وی اعترافات متهمان دیگر را که چند نفر از آنان اعضای دفتر خود او بودند، تحت شکنجه اعلام میکند.

7- عباس یزدان پناه در دبی به طرز مرموزی به قتل میرسد. مهدی هاشمی در دادگاه، پس از پخش فیلم اعترافات یزدان پناه که در بازداشت قبلی ضبط شده بود، با عصبانیت و اضطراب می گوید قتل یزدان پناه کار مافیایی است و اعترافات او را رد می کند. ولی اداره مبارزه قاطع با کلاهبرداری انگلستان وقتی به درخواست مقامات قضایی نروژ دفاتر یزدان پناه در لندن را بازرسی می کند اسناد مبادله شده بسیاری بین یزدان پناه و یار دیرینه اش به دست می آورد.

بنده به عنوان نماینده ملت ایران بخشی از اطلاعات ذیربط را گفتم تا ملت که جز اجرای عدالت در برخورد با ضعیف و قوی از هر قشر و جناحی انتظاری ندارد، توجه داشته باشد که اگر قاضی محترم دادگاه، فردا حکم قاطعی داد، دست غوغا سالاران متکی به زر و زور فاسدان را که به تخطئه قوه قضاییه خواهند پرداخت، بخواند و فریب سیاسی سازی پرونده را نخورد. خطی که از همان اول متهم و وکلایش درصدد القای آن بوده اند. بنده از همه خواهش میکنم که در مبارزه با فساد متحد شوند، زیرا هیچ خطری بیشتر از فساد نظام برآمده از خون شهیدان 22 بهمن را به فنا تهدید نمیکند.



اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html


دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه





منبع: تسنیم

منبع:

http://www.shafaf.ir/fa/news/305954/%D9%86%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D9%88%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C








++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++








مهم: مستند رد پا/ دانلود لینک مستقیم تمامی ده قسمت این مجموعه





اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html


دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه




این مستند که در ۱۰ قسمت ارائه می شود به واقعیت و پشت پرده زندگی عباس یزدان پناه یزدی(معروف به مافیای پشت صحنه تمامی مفاسد بزرگ مالی کشور) پرداخته و پرده از ارتباطات پشت پرده وی با مهدی هاشمی، قراردادهای نفتی و استات اویل بر می دارد. این مستند همچنین به صورت گسترده در شبکه های اجتماعی نیز توزیع شده که تاکنون پاسخی از جانب مهدی هاشمی به این ادعاها داده نشده است.

به گزارش «پایگاه خبری تحلیلی رئیس جمهور ما»؛ سایت مشرق نوشت: سایت آپارات اقدام به پخش مستندی به نام «ردپا» کرده است.این مستند همچنین به صورت گسترده در شبکه های مجازی نیز توزیع شده که تاکنون پاسخی از جانب مهدی هاشمی به این ادعاها داده نشده است. بدون هر گونه قضاوت و پیشداوری درباره محتویات و ادعاهای این مستند، توجه خوانندگان را به این مستند منتشر شده در آپارات جلب می نماییم.

دانلود لینک مستقیم قسمت اول با حجم 6.64 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت اول با حجم 6.64 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت دوم با حجم 8.48 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت دوم با حجم 8.48 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت سوم با حجم 6.93 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت سوم با حجم 6.93 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت چهارم با حجم 6.25 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت چهارم با حجم 6.25 مگابایت از سرور شاخص نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت پنجم با حجم 7.48 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت 5 و 6 و 7 با حجم 11.8 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت ششم با حجم 5.62 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت 5 و 6 و 7 با حجم 11.8 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت هفتم با حجم 6.32 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت 5 و 6 و 7 با حجم 11.8 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت هشتم با حجم 5.69 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت 8 و 9 و 10 با حجم 9.52 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت نهم با حجم 6.04 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت 8 و 9 و 10 با حجم 9.52 مگابایت از سرور مشرق نیوز

================

دانلود لینک مستقیم قسمت دهم با حجم 6.8 مگابایت از سرور آپارات

دانلود لینک مستقیم قسمت 8 و 9 و 10 با حجم 9.52 مگابایت از سرور مشرق نیوز


منبع:

http://www.ourpresident.ir/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C/%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87


++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++







«مستند ردپا» درباره پرونده‌های عباس یزدان‌پناه یزدی و ارتباط او با مهدی هاشمی، قراردادهای نفتی و استات اویل که در «سایت آپارات» قرار گرفته شده منتشر می‌شود.

منبع:

http://www.598.ir/fa/news/284550/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%86%E2%80%8C-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87%E2%80%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C-%D8%B1%D8%B4%D9%88%D9%87%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D9%86%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF






++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++





در این مستند که در ۱۰ قسمت ارائه می شود به واقعیت و پشت پرده زندگی عباس یزدان پناه یزدی پرداخته و پرده از ارتباطات پشت پرده وی بر می دارد.


مستند ردپا (عباس یزدان پناه یزدی)

منبع:

http://roshangari.ir/group/30587-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%20%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%A7






++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++






"کرسنت"؛بی تدبیری جاهلانه در دولت تدبیر

کرسنت» نام یک قرارداد گازی است که در سال 2001 یعنی 1381 در زمان وزارت جناب آقای زنگنه در وزارت نفت بین ایران و شرکت اماراتی «کرسنت پترولیوم» امضا شد و بر اساس مفاد آن ایران متعهد ‌شد گاز ترش (ارزان‌ترین شکل گاز فرآوری نشده) تولیدی میدان گازی سلمان را به مدت 25 سال و از آغاز سال 1385 به شیخ‌نشینان اماراتی صادر کند. همچنین مقرر شد حجم صادرات از 500 میلیون مترمکعب گاز آغاز شود و به تدریج به 800 میلیون مترمکعب در روز برسد.

کرسنت پترولیوم (Crescent Petroleum) یک شرکت نفتی خصوصی، مستقر در شارجه امارات متحده عربی است که فعالیت خود را از سال ۱۹۷۱ به عنوان نخستین شرکت خصوصی فعال در زمینه نفت و گاز در منطقه خاورمیانه آغاز کرد و در حال حاضر دفاتر متعددی در کشورهای امارات، ایران، عراق، انگلستان، بحرین، عربستان سعودی و مصر دارد.

این شرکت زیرمجموعه‌ای از گروه شرکت‌های کرسنت در سطح جهان می‌باشند که توسط خانواده جعفر به سرپرستی "حمید ضیاء جعفر" (مدیر عامل) اداره می‌شود.

درطول دوره 25 ساله این قرارداد، درآمد ایران از فروش گاز به کرسنت بین 16 تا 20 درصد (حدود یک پنجم) بهای گاز قرارداد ایران با ترکیه در دوره مشابه 25 ساله می‌شد. یعنی به واسطه عدم قیمت‌گذاری بر اساس گذشت زمان یا مثلا نسبتی از قیمت هر بشکه نفت، کم‌کم گاز ایران به صورت رایگان به امارات صادر می‌شد.

زیان ایران از به اجرا در آمدن قرارداد کرسنت زمانی آشکارتر می‌شود که بدانیم بر اساس مفاد این قرارداد در 7 سال ابتدایی آن قیمت هر بشکه نفت 18 دلار و در 18 سال باقی مانده قیمت هر بشکه 40 دلار تعیین شده بود و در این پروسه زمانی امکان افزایش قیمت وجود نخواهد داشت، در حالی که در 1384 که قرارداد باید به اجرا در می‌آمد نرخ نفت از مرز 70 دلار به ازای هر بشکه نیز فراتر رفته و با شتاب به سوی اعداد بالاتر گام بر می‌داشت در حالی که ایران باید با همان مبنای 18 دلار معامله می‌کرد.

براساس این اعتراضاتی در داخل کشور شکل گرفت. سرانجام با روی کار آمدن دولت نهم و بر طبق دستور دیوان محاسبات کشور، این قرارداد از طرف ایران به صورت یک طرفه نادیده گرفته شد. افشای ردوبدل شدن رشوه برای انعقاد این قرارداد در کنار ضرر آشکار کشورمان از اجرای قرارداد کرسنت از وجوه اصلی واکنش و اعتراض مخالفان به اجرای آن بود.

همین موضوع و معلق ماندن قرارداد، مدیرعامل کرسنت را بر آن داشت تا شکایتی در این خصوص در دادگاه لاهه مطرح کند اما با توجه به موجود بودن اسنادی در خصوص ارتشا، فساد و رشوه برای به امضا درآمدن چنین قراردادی پرونده به زیان طرف اماراتی بود.

روند دادگاه تغییر کرد

جلسات داوری قرارداد کرسنت در اردیبهشت و خرداد ۱۳۹۲ در لاهه برگزار شد. طرف ایرانی در مقابل شکایت طرف اماراتی اظهار ‌داشت در زمان انعقاد، فرمول

قیمت این قرارداد به صلاح کشور جمهوری اسلامی ایران نبوده و لذا تبانی و اعمال نفوذ صورت گرفته است. جلسات متعدد دادگاه به سمتی پیش می‌رفت که به وضوح

مشخص بود که حکم به سود طرف ایرانی داده خواهد شد اما ناگهان و با آغاز به کار دولت یازدهم و حضور مجدد زنگنه در وزارت نفت و در ادامه حمایت افرادی همچون «ح ک» رئیس یکی از کمیسیون‌های مجلس هشتم، «م س» از نزدیکان مهدی هاشمی و مدیران ارشد صنعت نفت، «ک و» و «غ ن» از مقامات ارشد وزارت نفت و برخی عوامل انعقاد قرارداد کرسنت در این وزارتخانه و البته دست دست کردن در محاکمه مهدی هاشمی که نقش پررنگی در عقد این قرارداد داشت، همه و همه دست به دست هم داد تا روند دادگاه تغییر کند.

با معرفی و رای اعتماد گرفتن زنگنه از مجلسی‌ها و در دست گرفتن مجدد امور وزارت نفت توسط تیم قبلی، طرف اماراتی در جریان دادگاه این بهانه را به دست آورد که ادعای فساد و تبانی در عقد قرارداد دروغ است چرا که مجریان وقت قرارداد کرسنت اکنون مدیران نفتی ایران هستند، پس این قرارداد در ایران محکوم نیست.

به هر حال حکم دادگاه صادر شد و شرکت اماراتی در مارش پیروزی دمید و رسانه‌های خارجی هم خبر این پیروزی را تایید کردند. در ایران نیز فقط می‌دانند حکم صادر شده است!

حکمی که اگر با زیان ناشی از به تعویق افتادن سرنوشت این پرونده در 9 سال اخیر که نتیجه‌ای جز بی‌حاصل سوختن گاز ایران در میدان گازی سلمان نداشت جمع کنیم، مبلغی به مراتب بالا‌تر از دلارهای به اصطلاح آزاد شده توافق ژنو خواهد بود. توافقنامه‌ای که در قبال 27 تعهد از طرف ایران به مقامات غربی بسته شد و در مقابل تنها 9 امتیاز مبهم و کم اهمیت حاصل شد.

یارانه 15 ماه ایرانیان در جیب شیخ‌نشینان اماراتی

به تعویق افتادن سرنوشت این پرونده نیز ضرری به مراتب بزرگتر به اقتصاد ایران زد. در طی 9 سال که از زمان اجرای این قراداد کرسنت می‌گذرد گاز ایران بدون هیچ حاصلی در میدان گازی سلمان سوخت بدون آنکه به کشوری فروخته شود. در آن سال‌ها عزم جدی برای برداشت از میادین مشترک به وجود آمده بود و تصمیم گرفته شده بود تولید از این میدان در قالب «طرح توسعه میدان سلمان» افزایش یافته و میزان تولید نفت به 50 هزار بشکه در روز و میزان تولید گاز به میزان 500 میلیون فوت مکعب افزایش پیدا کند و نفت تولید شده با یک خط لوله به جزیره لاوان انتقال یابد. گاز ترش تولید شده آن هم قرار بود با یک خط لوله دریایی به طول 240 کیلومتر و قطر 30 اینچ به عسلویه منتقل شده تا در آنجا با احداث پالایشگاه این گاز پالایش شده و به خط لوله سراسری متصل و به مصرف داخل( یا صادرات یا تزریق در چاههای نفت خوزستان) اختصاص یابد. اقدامی که درآمدی هنگفت نصیب کشورمان می‌کرد که به دلیل اشتباهات گسترده در عقد قراداد کرسنت از آن بی‌نصیب شدیم.

علاوه بر این اگر مبلغ بدهی پرونده فساد بابک زنجانی (9 هزار میلیارد تومان) را با مبلغ فساد مه‌آفرید خسروی (3 هزار میلیارد تومان) جمع کرده و در عدد 4.5 ضرب کنیم، تازه برابر خواهد شد با 54 هزار میلیارد تومان. یعنی همان 18 میلیارد دلاری است که ایران در دادگاه لاهه در پرونده کرسنت به لطف جونیور، بیژن زنگنه و تدبیر دولت یازدهم جریمه شده است.

و جالب‌تر زمانی است که مبلغ جریمه یعنی 54.000.000.000.000 تومان را به جمعیت ایران که نزدیک به 77 میلیون و 700 هزار نفر است، تقسیم کنیم. به این معناست که از جیب هر ایرانی باید 694 هزار و 980 تومان یعنی نزدیک 700 هزار تومان برابر با یارانه 15 ماه برای جریمه کرسنت پرداخت شود.

چه می‌توان گفت جز اینکه چرا در کشور ما باید چنین بی‌تدبیری‌هایی وجود داشته باشد که علاوه بر هدر رفت سرمایه ملی کشور آن هم در این شرایط سخت اقتصادی آتش به بیت‌المال بیندازد و در سوی دیگر رایزنان سیاسی کشور سر تعظیم فرو بیاورند تا امتیازات ناچیزی دریافت نمایند غافل از آنکه خود امتیازات بیشماری را از دست داده و همچنان نیز می‌دهند.

منبع:بچه های قلم


منبع:

http://mohadese-borojerd.womenhc.com/?p=96611&more=1&c=1&tb=1&pb=1







++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++






یزدان پناه برای کسانی که کمابیش با جزئیات پرونده نفتی کرسنت، توتال و استات اویل آشنایی دارند و مهدی هاشمی رفسنجانی و زنگنه را می‌شناسند، نامی آشناست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا متن کامل این یادداشت به این شرح است: بیست روز قبل بود که سایت‌ها و شبکه‌های خبری بیگانه و ضد انقلاب از زبان نوری زاده به طور گسترده خبری را منتشر کردند مبنی بر این که فردی به نام عباس یزدان پناه یزدی توسط نیروهای امنیتی ایران! ربوده شده است.




پیگیری ٩دی نشان می‌دهد که هفته گذشته نیز همین رسانه‌ها خبر کشته شدن و کشف جسد وی در فجیره امارات را بر روی خبرگزاری‌های خود قرار دادند. یزدان پناه برای کسانی که کمابیش با جزئیات پرونده نفتی کرسنت، توتال و استات اویل آشنایی دارند و مهدی هاشمی رفسنجانی و زنگنه را می‌شناسند، نامی آشناست.

در همین زمینه رادیوفردا خاطرنشان کرده است: آقای یزدان پناه یزدی، شهروندی با تابعیت بریتانیایی و ایرانی‌ است که نامش در زمان پرونده استات اویل مطرح شد پرونده‌ای که در آن اتهاماتی به مهدی هاشمی زده شده است. این منبع می افزاید: همسر آقای یزدان پناه گفته که مهدی هاشمی و عباس یزدان پناه از دوستان دوران کودکی بوده‌اند. بر اساس اسناد موجود وی رابط شرکت های نفتی و مهدی هاشمی بوده است و پول این شرکت ها به حساب وی واریز می شده است.

گفتنی است در ارتباط با کرسنت کمیسیون امنیت و مبادله درآمریکا، معروف به sec یا security and exchange commission در گزارشی به رابطه مهدی هاشمی رئیس شرکت بهینه سازی مصرف سوخت ایران با بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در سال های دولت خاتمی پرداخته است که نام یزدان پناه هم در این گزارش آمده است.

نکته مهم اینکه چهل روز قبل در تاریخ ٣ تیر ٩٢ وکلای شرکت کرسنت یزدانپناه را در دفتر داوری لاهه در دبی حاضر می کنند تا از طریق ویدیو کنفرانس به نفع شرکت کرسنت شهادت دهد. در همین دادگاه از طرف هیأت حقوقی ایران سئوالات مهمی از یزدان پناه پرسیده می شود که حکایت از دست بالای ایران در پرونده دارد. بعد از چند ساعت وقتی یزدان پناه می بیند که نمی تواند جواب قانع کننده ای دهد به بهانه خستگی و لزوم شرکت در جلسه دیگر درخواست ادامه رسیدگی و شهادت خود را در جلسه بعد می دهد که بعد از خروج از دادگاه مفقود می شود. از جمله مسائل مطرح شده در آن جلسه دادگاه ارتباطات تنگاتنگ وی با مهدی هاشمی و یکی از وزرای سابق نفت ایران است که شهودی در آن جلسه اطلاعات خود مبنی بر تأثیرگذاری وزیر مربوطه در عقد قرار داد با کرسنت را ارائه داده اند.

این خبرها نشان می دهد کسانی که عباس یزدان پناه را واسطه کارهای خلاف خود کرده اند و مرتبط با طرف انگلیسی و نروژی بوده اند در پرونده های مذکور مقصراند ولی طرف خارجی این قراردادها کاری کرده که وی در دبی ناپدید شود تا طی یک بازی رسانه ای اعلام کنند که ایران عباس یزدان پناه را ربوده است

نکته مهم این است که شاه کلید این پرونده که می تواند توضیحات کاملی در مورد رابطه مهدی هاشمی و زنگنه با استات اویل نروژ ارائه دهد، نه تنها در دادگاه بعدی حاضرنشده بلکه برای آن که ایران را مقصر جلوه دهد و همه نگاه هارا به سمت ایران هدایت کند، در یک اقدام فرار به جلو، ناپدیدشده و با ناپدید شدن این عنصر، رسانه ها از توجه به موضوع رشوه وجریمه و باج خواهی آمریکا از استات اویل و نقش مهدی هاشمی و... منحرف شده و افکار عمومی به سمت ایران و گم شدن یک تبئه ایرانی بریتانیایی هدایت شده است.




خبرگزاری رویترز هم روز شنبه به نقل از منبعی در دولت انگلیس مدعی شده بود: لندن اتهام ربوده شدن عباس یزدان‌پناه(یزدی) - مدیر شرکتی که نامش در پرونده استات اویل به میان آمده - در دوبی را که متوجه عوامل ایران است، جدی می‌گیرد.
بر اساس ادعای مطرح شده ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه در تماسی تلفنی، موضوع ناپدید شدن آقای یزدان پناه را با همتای ایرانی خود علی اکبر صالحی درمیان گذاشته و اظهار کرده: "ما در مورد وضعیت رفاهی و سلامت آقای یزدی بسیار نگران هستیم." گفتنی است در میان کشورهای غربی، بریتانیا بیش از سایرین بر سر برنامه هستهای ایران و مسائل دیگر با این کشور مشکل دارد و در ماه نوامبر سال 2011 نیز سفارت خود در تهران را پس از آنچه که"حمله شبه نظامیان تحت حمایت دولت ایران" می نامد بسته است.

به عقیده ٩دی در حالی جمهوری اسلامی ایران از سوی رسانه های غربی به قتل عباس یزدان پناه متهم می شود که قتل وی هیچ نفعی برای ایران ندارد بلکه این شخصیت زنده یزدان پناه بود که باید به حقوق دانان ایران در لاهه پاسخ می داد و جنازه وی بیشتر از همه به درد کسانی می خورد که در قراردادهای استات اویل، کرسنت و توتال متهم هستند.

متاسفانه در چنین وضعیتی نیز وزارت خارجه ما نیز به کما رفته و هیچ واکنشی در برابر این یکه تازی رسانه های معاند نشان نمی دهد!؟ درحالی که این کشور امارات است که باید پاسخگوی کشته شدن یک تبعه متهم ایرانی در خاکش باشد.

بررسی های ٩ دی نشان می دهد که عباس یزدان پناه یزدی در دولت هاشمی دستگیر و به جرم جاسوسی صنعتی به هفت سال حبس قطعی محکوم شد. وی با فشار هاشمی به مرخصی آمد و در همان مقطع از راه های غیر قانونی از کشور گریخت و بعدها از انگلیس تابعیت گرفت و ساکن دوبی شد.

انتهای پیام/


منبع:

http://www.dana.ir/News/7378.html






اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html



دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه





++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++





قرارداد کرسنت  مطلب زبر کامل و دقیق نیست


مطلب زبر کامل و دقیق نیست

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد


قرارداد کرسنت قراردادی است بین شرکت اماراتی کرسنت پترولیوم با شرکت ملی نفت ایران در سال ۲۰۰۱ (۱۳۸۱) و در زمان وزارت بیژن زنگنه منعقد شد. مذاکرات اولیه این قرارداد از سال ۱۹۹۷ آغاز شد و در نهایت، سال ۲۰۰۱ منجر به تفاهم مشترک شد. بر اساس مفاد این قرارداد، با لوله‌کشی در خلیج فارس، گاز میدان سلمان به امارات (مخزن مشترک با ابوظبی)، به میزان روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب به امارات صادر کند.[۱]

این قرارداد چندسال بعد با استدلال به‌صرفه‌نبودن آن و توصیف آن به «خیانت»، توسط محمدرضا رحیمی، رئیس وقت دیوان محاسبات کشور، لغو شد. گروهی از سیاستمداران اصول‌گرا، این قرارداد را عهدنامه ترکمنچای نامگذاری کردند. در دولت محمود احمدی‌نژاد، دیدگاه‌های سیاستمداران به این قرارداد عوض شد و سعی احیای آن نمودند که بعد از رایزنی‌های انجام شده، موفق به اینکار نشدند.[۲] سرانجام ایران از ۳۱ میلیارد دلار درآمد اجرای این قرارداد محروم، به پرداخت ۱۸ میلیارد دلار جریمه به طرف مقابل محکوم شد.

محتویات

مفاد قرارداد

براساس مذاکرات انجام شده، ایران متعهد می‌شد گاز ترش (فراوری نشده) تولیدی میدان گازی سلمان را به مدت ۲۵ سال و از آغاز سال ۲۰۰۵ به امارات متحده عربی صادر کند. حجم صادرات هم قرار بود از ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز آغاز شود و به تدریج به ۸۰۰ میلیون فوت مکعب در روز برسد.[۳] براساس قرارداد انتقال گاز به امارات قرار بود که ۱۳ میلیون متر مکعب گاز درروز باید به امارات صادر شود و قیمت نفت حدود ۱۸ دلار در هزار متر مکعب گاز تعیین شده بود.[۴]

توقف قرارداد

اعلام توقف توسط دیوان محاسبات

در آذرماه سال ۱۳۸۱، حسن روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامه‌ای خطاب به آقای سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور وقت، به عملکرد بیژن زنگنه، وزیر نفت کابینه اصلاحات به شدت اعتراض کرده و اقدام وی در انعقاد قرارداد نفتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» دانسته و این قرارداد را دارای آثار منفی فراوان برای ایران دانسته بود.[۵] اجرای این پروژه در سال ۱۳۸۴ با دلایل ارائه شده از سوی دیوان محاسبات ایران از جمله تغییر نیافتن بهای گاز صادراتی و ثابت ماندن آن در هفت سال اول اجرای قرارداد متوقف شد.

گفتنی است که علی کردان در زمان حضورش در قائم مقامی وزارت نفت در حال بررسی شرایط این قرار داد بود. این موضوع بعدها توسط روزنامه کیهان مطرح شد، گویا آقای علی کردان پس از انتخاب به عنوان وزارت کشور ایران و انتقال از وزارت نفت هنوز در حال برگزاری جلساتی در مورد این قرارداد بوده است که این موضوع توسط روزنامه کیهان منتشر شد.

اظهار نظر کمیسیون اصل نود مجلس

در سال ۱۳۹۰ سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد درصد و انتفاع قرارداد کرسنت به هیچ وجه به نفع جمهوری اسلامی ایران نبوده و این قرارداد باید ابطال شود.[۶]

مخالفان توقف قرارداد

با این وجود که دلیل اصلی موافقان لغو قرارداد پایین بودن قیمت عنوان می‌شد، با اعمال هزینه شیرین سازی و خشک کردن و انتقال، بنا بر محاسبه کارشناسان انرژی چنین ادعایی نادرست بوده است.[۷]

در سال ۱۳۹۲ در جریان جلسات رای اعتماد به کابینه حسن روحانی، موضوع قرارداد کرسنت مجدد مطرح شد و برخی سیاست‌مداران آن را خیانتی نظیر عهدنامه ترکمنچای دانستند. حمیدرضا کاتوزیان عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در زمان انعقاد قرارداد کرسنت، با رد این ادعا اظهار کرد در زمان امضای این قرارداد، جلسات متعددی بین وزارت نفت، وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برگزار شده بود و صحت و سلامت این قرارداد تایید شده است.[۸]

غلامحسین نوذری که در دولت احمدی نژاد مدتی وزیر نفت بود، در این باره عنوان می‌کند «شاید نقدهایی بر قرارداد کرسنت وارد باشد اما از آن زمانی که عده‌ای این قرارداد را نقد کردند و برای این قرارداد مشکلاتی به وجود آمد؛ بیش از ۷ سال می‌گذرد و در این مدت سهم گاز ایران در میدان مشترک سلمان با امارات در حال سوختن است».[۹] عدم استفاده از منابع این میدان گازی و بیهوده سوزانیدن آن در طول ۷ سال کشور را از درآمدی معادل ۳۱ میلیارد دلار محروم کرد که این مبلغ معادل دو سال یارانه کل جمعیت ایران است (جدا از جریمه دادگاه لاهه).[۱۰]

بررسی در دادگاه بین‌المللی لاهه

با گذشت زمان، شرکت اماراتی که موفقیتی در گفتگو با مقامات ایرانی به دست نیاورده بود، در مراجع بین‌المللی پرونده را پیگیری کرد و شکایت کرسنت در دادگاه لاهه بررسی گردید.[۱۱] دادگاه بین‌المللی لاهه در خرداد سال ۹۳ ایران را به دلیل لغو این قرارداد ۱۸ میلیارد دلار جریمه کرد.[۱۲]

مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری ایران در این زمینه از وجود امکان واخواهی و اعتراض ایران به رأی این پرونده خبر داد.[۱۳]


منبع:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF_%DA%A9%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AA





++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++







اعترافات عباس یزدان پناه درباره م.ه.+فیلم



اعترافات منتشر نشده عباس یزدان پناه درباره م.ه.

به گزارش سرویس چندرسانه ای عصرهامون به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عباس یزدان‌پناه یزدی یک ایرانی تبعه انگلیس است که با انتشار خبر ربوده شدن و بعدش کشته شدنش بار  تبعه ربوده و بعدش زخمی شدنش بار دیگر افکار عمومی را  متوجه فضای مخوف باندهای بزرگ مفاسد و تبهکاران کلان اقتصادی نمود. پیش از این رسانه های جهان او را  جعبه سیاه مافیای اقتصادی در ایران توصیف می کردند. و هنوز هم معتقدند که او  حلقه مفقوده بسیاری از پرونده های پیچیده رشوه خواری و فساد بخصوص در حوزه نفتی است. با این اوصاف، در سال 92 و آنهم در ایام رسیدگی به پرونده کرسنت در لاهه و درست هنگامی که قرار بود با شهادت در دادگاه گره کور این پرونده علیه ایران را باز کند، خبر ناپدید شدنش همه را شوکه کرد.
 
هرچند حداقل همسرش پس از ماه‌ها جستجو معتقد است که عباس یزدان‌پناه کشته شده است.
 
حال یک سال به شدت ذهن‌ها را درگیر کرده است؛ چه کسی از کشته شدن عباس یزدان‌پناه سود می‌برد؟
 
عباس یزدان پناه یزدی فرزند افراسیاب متولد 1348 در شهرستان سیرجان، از سالهای دبیرستان و دانشگاه یکی از نزدیک ترین افراد به م.ه بوده و همیشه نامش در کنار  م.ه آمده است. یزدان‌پناه خود می‌گوید: "ما دوستی خیلی عمیقی در راهنمایی و دبیرستان داشتم. من دانشکده فنی مخابرات قبول شدم، رتبه خوبی آورده بودم و باز از دست تقدیر و قضا (م.ه) هم در همین رشته قبول شد و ما در یک رشته و دانشکده و دانشگاه باز هم با هم همکلاس بودیم".
 
عباس یزدان پناه در سال 79 به نیابت از م.ه شرکتی به نام جبل را تاسیس می کند.  او خود در این باره می‌گوید: "در اوایل 1370 یک روز م.ه و آقای صداقت آمدند منزل ما، و به من گفتند شرکتی به اسم شرکت «جبل» تاسیس شده با عده ای سهامدار که تو مدیرعامل و سهامدار آنجا هستی. اینطور که من بعدها مطلع شدم، این شرکت جبل شرکتی بود که با شراکت م.ه، مصطفی داودی و  عباس صداقت به عنوان شرکای ایرانی تشکیل شده بود و یک سرمایه گذار عرب خارجی به نام آقای شخ حسن عنایی که اینها مشترکاً شرکتها و حسابهای بانکی را در خارج از کشور تشکیل داده بودند و چون احتیاج به یک شرکت هم در داخل کشور داشتند شرکت جبل را تاسیس کردند و هرکدام نماینده ای در این شرکت مشخص کردند که من نماینده از طرف م.ه بودم و عباس صداقت و مصطفی داودی زاده هم برادرانشان را گذاشته بودند."
 
از شواهد امر پیداست که تلاش برای تنظیم قرار دادهای بزرگی میان شرکتهای چند ملتی با ایران و اخذ پورسانت بزرگترین کسب و کار شرکت جبل بوده است.
 
یزدان‌پناه در این فیلم می‌گوید: "واقعیت قضیه این بود که ما میخواستیم به هر حال در پروژه های نفت دخیل باشیم. در سال 71 شیوه های کاری ما کم کم تغییر کرد. به این صورت که یک روز م.ه آقایی را به اسم سعید ذاکری به من معرفی کرد و به من  گفت که اطلاعاتی که این می خواهد از وزارت نفت راجع به پروژه پارس جنوبی بگیر و در اختیارش قرار بده. چون من عازم مسافرتم. بعدا در طول ارتباط و دوستی که با سعید ذاکری داشتیم و رابطه را برقرار کردیم، متوجه شدم که سعید ذاکری واسطه ارتباطی شده بین آقایی به نام بوذری و م.ه و این سه در گرفتن یک کمیسیونی روی قضیه پارس جنوبی همکاری می‌کنند."
 
با این اوصاف عباس یزدان پناه یزدی و م.ه یک قرارگاه پورسانت گیری تاسیس کرده بودند. او در این باره می‌گوید:  "هر کاری می‌کردیم تا بتوانیم از مسائل پورسانتی استفاده کنیم. و از ارتباطاتی که دوستانمان  داشتند سعی میکردم که استفاده کنم. و به این جهت با م.ه  خیلی هماهنگ میکردم قضایایی که میخواستم انجام بدهم. سعی میکردم که ازامکانات و اعتباراتش استفاده کنم. مثلاً در قضیه یک شرکت استرالیایی بود که ما می‌خواستیم این را در پروژه ساختمان بانک مرکزی کمکش کنیم. برای اینکه بتوانیم یک پورسانتی ازش بگیریم. و یا خرید کارخانه سیگار سازی گیلان بود که می‌خواستیم برای یک شرکت سیگارسازی خارجی بخریم و یا خرید سیگار از یک کمپانی."
 
برگ برنده شرکت جبل برای دلالی اطلاعات ذی‌قیمتی بود که م.ه با اعتبار خود از بدنه دولت به دست می آورد. اخبار دقیق و محرمانه از سری ترین تصمیمات و پروژه های اقتصادی نظام. بخشی از اتهامات عباس یزدان پناه و م.ه هم انتقال همین اطلاعات محرمانه اقتصادی کشور به پیمانکاران خارجی برای تسهیل در عقد قراردادهاست. او در اعترافاتش در این باره به چند مورد اشاره می‌کند.
 
یزدان‌پناه در این فیلم مستند می‌گوید: "از اوایل سال  72 دیگر روابط ما شکل دیگری به خود گرفت. خب چون پروژه‌ای که انجام نمی شد و ما ارتباط مالی روی این پروژه ها داشتیم و بیشتر به رد و بدل کردن اطلاعات و حفظ ارتباطات معطوف شده بودیم. از قبیل اطلاعاتی راجع به شرکت نفت، یا پروژه های نفتی مانند پروژه سیری. یا شرایطی که در پروژه ابوذر بود و از این قبیل اطلاعات."
 
اخبار و اطلاعاتی که عباس یزدان پناه یزدی به نیابت از م.ه در اختیار شرکای خارجی اش قرار می دهد به دلیل آنکه از سوی فرزند رئیس جمهور ایران به دست آمده برای بسیاری و از جمله سرویس های امنیتی جهان جذاب بوده است. همین امر در سال 1374 نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران را وامی‌دارد که در گام نخست عباس یزدانپناه یزدی را به اتهام جاسوسی دستگیر و روانه زندان کنند.
 
یزدان پناه در سال 74 به بهانه مرخصی از زندان خارج شد و دیگر بازنگشت. او بلافاصله تابعیت انگلیس را دریافت می کند و پس از آن همچون گذشته در خارج از کشور فعالیت های اقتصادی اش را به همراه م.ه ادامه میدهد.
 
در سالهای 1374 تا 1392 یزدان‌پناه به عنوان نماینده م.ه در خارج از کشور چندین قرارداد بزرگ در حوزه نفت و گاز را میان ایران و چند شرکت خارجی تنظیم کرده و پورسانتهای چند میلیون دلاری دریافت می‌کند. قراردادهای استات اویل، کرسنت و توتال، از این  جمله اند.
 
به عنوان مثال آنها با تاسیس شرکت درینجر و هورتن و افتتاح حساب در یکی از بانکهای سوئیس بابت دلالی در قرارداد استات اویل مبلغ 15 میلیون دلار پورسانت دریافت می‌کنند.
 
این درحالی است که همه این مبالغ در قالب قراردادهای مشاوره ای بوده است. نکته جالب اینجاست که حسابهای بانکی برای برجانماندن ردی از م.ه تنها با یک امضا و آنهم توسط عباس یزدان‌پناه یزدی برداشت می‌شده است با این اوصاف عباس یزدان پناه یزدی نه تنها دوست دوران نوجوانی و جوانی م.ه بلکه معاون، نماینده و حتی "کیف پولش" هم بوده است.
 
در سال 1392 و در آستانه برگزاری دادگاه لاهه با موضوع قرارداد کرسنت عباس یزدان‌پناه با برخی ازمسئولان کشور ارتباط می‌گیرد و اعلام می‌کند که حاضر است علیه فساد و رشوه خواری در جریان  قرارداد کرسنت شهادت دهد. این شهادت در صدور حکمی به نفع جمهوری اسلامی می توانست بسیار مفید باشد و به دنبال آن اطلاعات ذی‌قیمتی از فساد در حوزه نفت و انرژی به مسئولان امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران ارائه دهد.
 
قرار بر آن می شود که یزدان‌پناه در امارات از طریق ویدئو کنفرانس چند جلسه ای دردادگاه لاهه شهادت دهد. اما او به ناگاه در تاریخ 5 تیرماه 92  ربوده شده و ناپدید می شود. بسیاری از جمله همسرش معتقدند که عباس بعد از ربوده شدن برای برجای نماندن هیچ ردی کشته شده است. اما رسانه های بیگانه در اصراری عجیب در تلاشند از قتل او صحبتی نشود و ماجرا را به آدم ربایی تقلیل دهند. جالب اینجاست که دولت انگلیس هم که در موارد مشابه به شدت پیگیر سرنوشت شهروندان خود است در اقدامی عجیب پرونده ربایش عباس یزدان‌پناه را مختومه اعلام می‌کند.
 
.

دانلود

منبع:

http://www.ghatreh.com/news/nn25605289/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85







++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++








عباس یزدان پناه کیست؟ جعبه سیاه مافیای اقتصادی کجاست؟



سرویس جاسوسی انگلیس یکی از دلال‌های نشان‌دار خود را که از او با عنوان «جعبه سیاه» معاملات مشکوک اقتصادی و سردسته یک مافیای نفتی یاد می‌شود، در کشور «امارات»- جایی که «بهشت جاسوسان صهیونیستی» لقب گرفته است- ربود.

به گزارش مشرق به نقل از کیهان، این فرد 46 ساله، «عباس یزدان‌پناه یزدی» و یک ایرانی‌تبار دارای تابعیت بریتانیا است که ردپای مشکوک او برای دلالی کمپانی‌های غربی در ایران به قرارداد مشهور «کرسنت» می‌رسد و به گفته منابع مطلع با برخی کارگزاران فتنه دارای روابط نزدیکی نیز بوده است. نام «یزدان‌پناه‌یزدی» در پرونده شرکت نفت و گاز نروژی «استات اویل» نیز به علت دریافت و پرداخت رشوه‌های کلان مطرح شد و از چندی پیش نیز به دلیل اختلافات دو کمپانی غربی، در خارج کشور تحت پیگرد قضایی قرار داشت.

دولت انگلستان از 4 تیرماه 1392 که این تبعه‌اش در امارات ناپدید شد، درباره سرنوشت وی سکوت معناداری کرد تا این که از 4 روز پیش اخبار ضد و نقیضی از سرنوشت یزدان‌پناه یزدی منتشر شد. به گزارش روزنامه‌های «تایمز» و «گاردین»، یزدان‌پناه یزدی شش هفته پیش ناپدید شد و جسدش اخیرا در فجیره امارات پیدا شد. اما یک هفته پس از انتشار این گزارش‌ها یک مقام عالی‌رتبه وزارت کشور امارات در گفتگو با «گلف‌نیوز» خبر مرگ وی را تکذیب کرد و تاکید نمود که جسد او در فجیره پیدا نشده است. سکوت طولانی دولت انگلیس در برابر ناپدید شدن تبعه و عامل اطلاعاتی‌اش در حالی است که در موارد مشابه، این دولت اقدامات فوری بسیاری را برای اطلاع از سرنوشت اتباع خود آغاز می‌کند.
کشور امارات طی چند سال اخیر به حیاط خلوت سرویس‌های جاسوسی «موساد» و «MI6» تبدیل شده است و در سال‌های گذشته قتل‌های مرموز سرویس‌های جاسوسی صهیونیستی-انگلیسی در خاک امارات گسترش چشمگیری پیدا کرده و یکی از پایگاه‌های تروریست‌هایی مانند «عبدالمالک ریگی» نیز در دوبی بوده است. در بهمن 1388 سرویس جاسوسی «موساد» در هتلی در دوبی «محمود ‌المبحوح» فلسطینی را به قتل رساندند که این ترور باعث رسوایی بی‌سابقه‌ای برای دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و امارات شد.
به اعتقاد کارشناسان امنیتی، با روشن شدن سرنوشت «عباس یزدان‌پناه یزدی» نیز احتمال یک رسوایی مشابه برای سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و امارات وجود داشته است.


منبع:

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/239589/%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%DB%8C%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%B9%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA



++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++




اول : لینک دانلود تمامی قسمتهای مستند ردپا

http://s3.picofile.com/file/8189510034/Radepa_shonod_iran_blogsky_com.rar.html



دوم : فیلم منتشرنشده‌ای از اعترافات بسیار مهم عباس‌ یزدان‌پناه درباره "م.ه."

اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه








++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++


http://shonod-iran.blogsky.com



Chandgane_Hashemi.flv
Clip_Poshtam_Garme.mp4
Faeze_Ashura_88.wmv
Faeze_Sedasima.flv
Mehdi_Hashemi_Nikahang_Kosar.mp3
Nabavian_Crescent.mp4
Nabavian_Khandan_Hashemi.mp4
Rasaie_Notgh_9Dey.mp4
Radepa_P01.mp4
Radepa_P02.mp4
Radepa_P03.mp4
Radepa_P04.mp4
Radepa_P05.mp4
Radepa_P06.mp4
Radepa_P07.mp4
Radepa_P08.mp4
Radepa_P09.mp4
Radepa_P10.mp4
منوچهر آزموده
سرویس جاسوسی انگلیس
 مصطفی داودی زاده پسر عمه مهدی هاشمی
شیخ حسن عنانی
شرکت جبل
اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه



http://shonod-iran.blogsky.com



Chandgane_Hashemi.flv
Clip_Poshtam_Garme.mp4
Faeze_Ashura_88.wmv
Faeze_Sedasima.flv
Mehdi_Hashemi_Nikahang_Kosar.mp3
Nabavian_Crescent.mp4
Nabavian_Khandan_Hashemi.mp4
Rasaie_Notgh_9Dey.mp4
Radepa_P01.mp4
Radepa_P02.mp4
Radepa_P03.mp4
Radepa_P04.mp4
Radepa_P05.mp4
Radepa_P06.mp4
Radepa_P07.mp4
Radepa_P08.mp4
Radepa_P09.mp4
Radepa_P10.mp4
منوچهر آزموده
سرویس جاسوسی انگلیس
 مصطفی داودی زاده پسر عمه مهدی هاشمی
شیخ حسن عنانی
شرکت جبل
اعترافات  عباس یزدان پناه یزدی  درباره مفاسد اقتصادی م ه